Στεφανόπουλος εναντίον Σαμαρά...

Σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά που ζητά το ταχύτερο εκλογές, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλος, με άρθρο του στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στέλνει το μήνυμα ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας!!! Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς,....

ως Πρόεδρος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ήταν εκείνος που είχε προτείνει τον κ. Στεφανόπουλος για ΠτΔ, επιλογή την οποία πλήρωσε, κατά την άποψή μας, με βαρύτατο προσωπικό πολιτικό κόστος.
Ο κ. Στεφανόπουλος αμφισβητεί την ικανότητα των Έλληνων πολιτικών να βγάλουν τη χώρα από την κρίση, αφού γράφει πως «Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει».
Προφανέστατα υπονοεί πως οι εκλογές δεν θα μπορέσουν να δώσουν μια ικανότερη κυβέρνηση από αυτή του κ. Παπαδήμου, διαφορετικά δεν εξηγείται γιατί εισηγείται να μην γίνουν. Και προς επίρρωση της εντύπωσης αυτής συνεχίζει ο κ. Στεφανόπουλος λέγοντας πως αυτή η κυβέρνηση είναι του κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος, κατά τον κ. Στεφανόπουλο, διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο. «Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις».

Τέλος ο κ. Στεφανόπουλος επικαλείται, σύμφωνα με την εφημερίδα, το Σύνταγμα, λέγοντας ότι αφενός τα κόμματα οφείλουν, κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή στον κ. Παπαδήμο, αφετέρου να του δώσουν το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς.

Δεν είδαμε όμως καμία αναφορά του κ. Στεφανόπουλου στις διαδικασίες ανάθεσης της πρωθυπουργίας στον δοτό και όχι εκλεγμένο κ. Παπαδήμο. Δηλαδή το εάν αυτή η ανάθεση ήταν σύμφωνη με το Σύνταγμα ή όχι!!!

Σχόλια

  1. Που τον βρήκαν πάλι αυτόν. Το σύστημα Παπανδρέου - ΠΑΣΟΚ και νεκρούς θα ξεθάψει για να βρει υποστηρικτές στα σχέδια τους.
    Ο Μητσοτάκης που είναι; Α, ξέχασα και η Ντορούλα θέλει εκλογές.
    Ε ρε γλέντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλος ένας ¨σοφός¨ Υψηλά αμειβόμενος Δημόσιος υπάλληλος, μη παραγωγικός, που τον βολεύει η όλη κατάσταση για να συνεχίσει να τρώει με χρυσά κουτάλια σε βάρος των Ελλήνων.
    Η σιωπή είναι χρυσός ανίκανοι ¨σωτήρες¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε μας ρε άνθρωπε που θα μας υποδείξεις και πότε θα κάνουμε εκλογές!!!! Ολοι απο αλτσχάιμερ πάσχετε?? Προδότες όλοι σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.