«Ξέχασε» τη Λάρισα σε σύσκεψη για τον Όλυμπο η Άντζελα Γκερέκου

Στην σκιά της αποκάλυψης ότι η Άντζελα Γκερέκου ως πρόεδρος της υποεπιτροπής Ορεινών και Νησιωτικών Περιοχών συγκάλεσε σύσκεψη για τον Όλυμπο χωρίς να καλέσει φορείς της Λάρισας παρά μόνον της Πιερίας, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος με την αντιπεριφερειάρχη Ρένα Καραλαριώτου.
Το θέμα που αποκάλυψε σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Ελευθερία» έλαβε διαστάσεις προκαλώντας την ομόθυμη αντίδραση βουλευτών και άλλων φορέων της Λάρισας.


Η κ. Γκερέκου θέλοντας προφανώς να βγει από την αμηχανία και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστήριξε στους Λαρισαίους ότι θα τους καλούσε σε… άλλη σύσκεψη που θα γίνονταν στο εγγύς μέλλον.
Βέβαια ουδείς πίστεψε τις αιτιάσεις της πρώην υφυπουργού και γι’ αυτό το λόγο άμεσα φορείς της Ελασσόνας συναντήθηκαν το πρωί στη Λάρισα με την κ. Καραλαριώτου ώστε να χαραχθεί κοινή γραμμή για το ζήτημα.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε και συμμετείχαν επίσης περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από την επαρχία Ελασσόνας επιδιώχθηκε η διατύπωση μίας συνολικής πρότασης η οποία θα κατατεθεί στη συγκεκριμένη επιτροπή όταν πραγματοποιηθεί η νέα σύσκεψη για την αξιοποίηση του Ολύμπου.
Άπαντες εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους γαι τα... καμώματα της Επτανήσιας πολιτικού.
Το αν φυσικά η τουλάχιστον άστοχη συμπεριφορά της κ. Γκερέκου αποδίδεται σε αμέλεια ή μέσα της υποβόσκουν ιδιοτελή – τοπικιστικά συμφέροντα, αυτό είναι προφανώς κάτι που δε θα το μάθουμε ποτέ…

Σχόλια