Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Δεν κατακλύζονται τα νησιά μας από Τούρκους στρατιώτες, αλλά από Τούρκους τουρίστες...

Προχθές μίλησε ο κ. Παπανδρέου για τον κρατικό προϋπολογισμό 2012, στη βουλή.
Είπε πολλά και διάφορα...
Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά για τα επιτεύματα του στην εξωτερική πολιτική.
Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς είπε...Όπως κάναμε και με την Τουρκία. Από το 1909 μέχρι σήμερα, 12 χρόνια, παρότι δεν λύσαμε βασικά μας ζητήματα, δεν είχαμε και μείζονες συρράξεις με την γείτονα χώρα. Δεν κατακλύζονται τα νησιά μας από Τούρκους στρατιώτες, αλλά από Τούρκους τουρίστες.


Μήπως πρέπει να του πούμε και ευχαριστώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.