Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Πράσινοι, ανεύθυνοι εγκληματίες: Αποκλεισμός στην Εγνατία, διακοπές ρεύματος στην Β. Ελλάδα. Οι αλήτες έχουν το κράτος μόνο για άρμεγμα.

olympiada
Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα εδώ. Μετά το φιάσκο του “ισχυρού Σημίτη” όπου εκατοντάδες αυτοκίνητα είχαν αποκλειστεί επί ώρες στην Μαλακάσα με κίνδυνο να πεθάνουν από το κρύο, χθες στην Εγνατία πήγαν να εξοντώσουν κόσμο. Σήμερα δε, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ μιλώντας για “δίωρο αποκλεισμό” τήν ίδια ώρα που υπήρχαν άνθρωποι παγιδευμένοι για μισή μέρα ενώ ακόμα δεν έχουν πάει στους προορισμούς τους όντας φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχεία της Πτολεμαΐδας! Την ίδια στιγμή, οδηγός έχανε την ζωή του από δυστύχημα που προκλήθηκε λόγω του αποκλεισμού.


Υπάρχει πάντα η πιθανότητα το ΠΑΣΟΚ να παίρνει στα σοβαρά τον αρχηγό του ο οποίος επέμενε προεκλογικά πως η Εγνατία ΔΕΝ είχε περάσει από τα Γιάννενα, όταν ο ίδιος είχε φτάσει στα Γιάννενα από την Εγνατία!! Ναι, αυτή την Εγνατία του κακού Καραμανλή.
Εξουσία αλητών και ανεύθυνων. Κοιτούν μόνο τι θα απομυζήσουν από το έρμο το κράτος αφήνοντας τους πολίτες έρμαια στις διαθέσεις οποιουδήποτε “ισχυρού”. Από τον καιρό μέχρι τον “αποσυμφορημένο” δολοφόνο της γειτονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.