Τρόμος στους "νταβατζήδες" από τις δηλώσεις Καμμένου – γελάνε στον ΣΥΡΙΖΑ με τα παραπολιτικά του “Έθνους”!

Κάποτε στο “Έθνος”, υπήρχαν άρθρα που περνούσαν καρμπόν από τον γίγαντα Πανταγιά και το φαξ του Μαξίμου. Αναγκαίο κακό, αφού τότε οι νταβατζήδες ήταν υποχρεωμένοι να …ανέχονται και πρωθυπουργούς ως διαμεσολαβητές με την εξουσία…
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι νταβατζήδες δεν χρειάζεται να περιμένουν τα Non papers του Πανταγιά. Κεντάνε μόνοι τους.
Δείτε τον τρόμο τους μέσα από το “ρεπορτάζ” που στοχεύει στον Πάνο Καμμένο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εννοείται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ γελάνε με τα σπασμωδικά εγχειρήματα αλλά νιώθουν και ικανοποίηση για αυτόν τον πόλεμο αφού δείχνει δυναμική εξουσίας. Διαβάστε τις γελοιότητες και στο τέλος τα λινκς της συνέντευξης του Αλέξη που πρώτος είπε για ΕΑΜ και Γοργοπόταμο, στην αποκλειστική συνέντευξη που μας είχε δώσει.
Ο Καμμένος στον… Γοργοπόταμο!

Μέχρι και σενάρια συνεργασίας του με τον… ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί ο αντιμνημονιακός οίστρος του Πάνου Καμμένου! Ο μέχρι πρότινος «γαλάζιος» -και νυν ανεξάρτητος- βουλευτής επανέλαβε χθες ότι θα καταψήφιζε τον προϋπολογισμό, ενώ προειδοποίησε ότι ουσιαστικά θα αποχωρήσει από τη ΝΔ εάν ο Αντ. Σαμαράς ψηφίσει υπέρ της νέας δανειακής σύμβασης. «Είναι λάθος της Νέας Δημοκρατίας», είπε, «η συμμετοχή σε αυτή την κυβέρνηση αλλά και το να στηρίξει τη δανειακή σύμβαση». Και προσέθεσε: «Αν η ΝΔ είχε τηρήσει τα όσα είπε στο Ζάππειο Ι και ΙΙ, δεν θα ψήφιζε τον προϋπολογισμό».
Καλύτερα… φασολάδα
Δεν ξέρουμε αν βρίσκετε ελκυστική ή όχι την αντιμνημονιακή επιχειρηματολογία του Καμμένου, εμείς, πάντως, οφείλουμε να την παραθέσουμε όπως την ανέπτυξε χθες ο ίδιος: «Εχει κάποιος μια δύσκολη οικονομική περίπτωση στο σπίτι και λέει η κόρη να βγω και να κάνω βίζιτες για να φέρω στο σπίτι λεφτά; Και της λες όχι, καλύτερα όχι, καλύτερα να είμαστε φτωχοί, να τρώμε φασολάδα, παρά να ξεφτιλιστούμε. Ετσι είναι και οι πατρίδες, έτσι είμαστε κι εμείς τώρα. Οχι, δεν θέλω τον κ. Φούχτεν!».

Τώρα το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης Καμμένου είναι ότι ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να συμμαχήσει… ακόμη και με τον διάβολο, εναντίον του Μνημονίου! «Εγώ είμαι δεξιός», είπε, «αλλά όταν οι επιλογές είναι εθνικές, όταν βλέπουμε περίεργους συσχετισμούς δυνάμεων, μη ιδεολογικούς, η απάντηση θα πρέπει να είναι ανάλογη. Στον Γοργοπόταμο συνεργαστήκανε ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη για να τον ρίξουνε».

Στον ΣΥΡΙΖΑ… γελάνε (χαχαχα! ιδρώνεις νταβατζάκο;)
Κατόπιν αυτών, ήταν φυσικό να φουντώσουν τα σενάρια – μήπως δηλαδή ο Καμμένος συνεργαστεί με τον Τσίπρα για να ρίξουνε τον… Γοργοπόταμο (συγγνώμη, τη Μέρκελ). Στην Κουμουνδούρου το διαψεύδουν γελώντας. Πάντως οι αντιμνημονιακές «πιρουέτες» του Καμμένου έχουν παρελθόν. Θυμίζουμε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο βουλευτής (της ΝΔ τότε) είχε στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο του ΚΚΕ στην Ικαρία, Στ. Σταμούλο, επειδή ήταν… αντιμνημονιακός, πηγαίνοντας κόντρα στη «γραμμή» της ΝΔ, η οποία μαζί με τον ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν τον Χρ. Σταυρινάδη!
Το αντιμνημονιακό όραμα του Πάνου Καμμένου είναι εμπνευσμένο από τη… συνεργασία Βελουχιώτη – Ζέρβα για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου!
Κόκκινο πανί
Παρότι ο Π. Καμμένος διατηρεί στενούς (οικογενειακούς) δεσμούς με την (επονομαζόμενη «Κούβα του Αιγαίου») Ικαρία, η απόφασή του να στηρίξει τον «κόκκινο» υποψήφιο τον μετέτρεψε σε… κόκκινο πανί για τους τοπικούς παράγοντες της ΝΔ. Εχει γούστο να αρχίσουν τώρα να τσακώνονται Περισσός και Κουμουνδούρου για χάρη του Καμμένου!

Για να δείτε πόσο γελοιοποιούνται, ο Αλέξης Τσίπρας σε μία συνέντευξη που είχε διαβαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο είχε ήδη ξεκαθαρίσει τις θεσεις του. Μόνο που οι γραφικοί του “Έθνους” δεν αντιλαμβάνονται ότι πλέον υπάρχει και διαδίκτυο…

Σχόλια