ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή επίπλωσε το γραφείο του με λεφτά των ... καταναλωτών !!!
Από Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή …. έπεσε ο ίδιος με τα μούτρα στην κατανάλωση ( αλλά με τα λεφτά των …. ελλήνων φορολογουμένων !!!)
Ερώτηση στην Βουλή του Αργύρη Ντινόπουλου για τα κατορθώματα του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή Δημήτρη Σπυράκου.
Aντί να προστατεύει τους καταναλωτές ο Σπυράκος εγκαταστάθηκε σαν αυτοκράτορας σε πολυτελές γραφείο στο πρώην Υπουργείο Εμπορίου.
Για να αλλάξει την επίπλωση ( και για να το παίζει… υπέρ-υπουργός) ξόδεψε χιλιάδες ευρώ.
Βεβαίως όχι δικά του, αλλά των ελλήνων καταναλωτών-φορολογουμένων που πληρώνουν ΦΠΑ 23%
Και το καλλίτερο : προσέλαβε στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τρείς δικηγόρους οι οποίοι δουλεύουν για λογαριασμό του … προσωπικού δικηγορικού γραφείου του ( στο οποίο προϊσταμένη είναι …η γυναίκα του)
Για τα έργα και τις ημέρες του Σπυράκου διαβάστε την ερώτηση που υπέβαλε στην Βουλή ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος.


Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.