Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Ο Εφραίμ κρίθηκε προφυλακιστέος..

Προφυλακιστέος κρίθηκε με βούλευμα του συμβουλίου εφετών της Αθήνας ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ για το σκάνδαλο της μονής. Το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο κλήθηκε να επιλήσει τη διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα στην Εφέτη Ανακρίτρια Ειρήνη Καλού και τον εισαγγελέα, τάχθηκε υπέρ της άποψης της ανακρίτριας και διέταξε την προφυλάκισή του.

Αντίθετα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ και περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση ανά δύο εβδομάδες σε αστυνομικό τμήμα).

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται εκλογές. Σύντομότερα από ότι θα θέλανε και ξαφνικά ξεχάσανε την εξαθλίωση την κατάθλιψη του Ελληνικού λαού, ελέω μνημονίου και πιάσανε την σαπουνόπερα του Βατοπαιδίου.
    Το Μπατσόκ και οι ¨χορηγοί¨του ΤΡΕΜΟΥΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αγαπούλες, τις .... κρεμάλες;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.