Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Δεν τσίμπησαν στο δόλωμα με τον δήθεν ξυλοδαρμό Κατσιφάρα


Μετά το κάζο με τον Χωμενίδη, τα ειδησιογραφικά portals έγιναν πιό προσεκτικά.
Έτσι, αυτή τη φορά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν τσίμπησαν στο δόλωμα των trompaktikon και των indymediaδων με τη "φωτοσοπιά" (εδώ).
Φυσικά, την ψέυτικη είδηση αναμετέδωσαν χιλιάδες blogs, δίνοντας την ευκαιρία στο θύμα της φάρσας, να καταφέρεται δικαιολογημένα εναντίον τους και
την αφορμή σε κάποιους να θέλουν να φιμώσουν τα κοινωνικά δίκτυα.
Όμως, όπως στις εφημερίδες και σε κάθε ΜΜΕ, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
Αν κάποιοι θεωρούν ως αξιόπιστη πηγή ειδήσεων το indymedia, ή το blog του zougla ή blogs φοιτητών που κάνουν πλάκες, ε...τους αξίζουν ειδήσεις σαν το villabafo

http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_8967.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.