Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Δημοτική Αστυνομία Δήμου Αθήνας

Γιώργος Β.
Θα ήθελα να "συγχαρώ" τους Αστυνομικούς του Δήμου Αθήνας που σήμερα το πρωί 23/12/2011, ημέρα πληρωμής για πολλούς, στέκονταν με αυτοθυσία μέσα στην βροχή στην Πλατεία Κυψέλης και έγραφαν για παράνομη στάθμευση όσους είχαν το "θράσος" να μην μετακινηθούν με τα πόδια αλλά λόγω της βροχής χρησιμοποίησαν το Ι.Χ. τους. Πρόβλημα κυκλοφορίας δεν υπήρχε.


Για να προλάβω κάποιους την κλήση την πλήρωσα κιόλας γιατί ήμουν παραβάτης, και 15 χρόνια περπατώ 1,7 χιλ. για να κατέβω στην Πλατεία Κυψέλης να τακτοποιήσω τους λογαριασμούς μου. Σήμερα έβρεχε την Δευτέρα είναι αργία, λογαριασμοί όπως όλοι γνωρίζετε ληγμένοι, πως θα πάω να πληρώσω και έγω και οι άλλοι συμπολίτες μας;

Καλές Γιορτές κύριοι του Δήμου Αθηναίων και ευχαριστούμε πολύ για το Δώρο που ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.