Μιχελάκης: Εκλογές πριν το Πάσχα.

Ο Γιάννης Μιχελάκης έβαλε τέλος στην φημολογία και τα σενάρια, όπως το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", που προβλέπουν προκήρυξη εκλογών στα τέλη Μαρτίου και διεξαγωγή τους τέλος Απριλίου ή το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε σήμερα
στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5".

"Η όποια αλλαγή της προκαθορισμένης ημερομηνίας της 19ης Φεβρουαρίου εξαρτάται από το PSI και ασφαλώς κανείς δεν μιλάει για μετά το Πάσχα".

Σχόλια

  1. Κι άλλη κωλοτούμπα, μέχρι το Πάσχα αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά σιγά με το σιγόντο της ΝΔ θα τη βγάλει την τετραετία το ΠΑΣΟΚ και θα διαλυθεί η Ελλάδα.
    Από τρόμπα σε τρόμπα η ομάδα αντωνάκη. Αγαπούλα την κουκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά η ΝΔ επέμενε για εκλογές στις 4 Δεκέμβρη.
    Μετά επέμενε για 19 Φλεβάρη.
    Τώρα λέει πρίν το Πάσχα.
    Έπεται συνέχεια ....

    ΥΓ Πρόβλεψη, εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά PSI μας βάλανε οι ... μίχοι λάκηδες και μας πρήξατε τα ...ίδια.
    Αλλά μια χαρά βολεμένοι, κοπρίτες, ήσαστε όλοι σας και δεν ψάχνετε τις τσέπες σας για κανένα ξεχασμένο κέρμα να βγάλετε την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.