Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν έχει κατατεθεί μέχρι αυτή την ώρα αίτηση για υπαγωγή στον άρθρο 99 της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων....
Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόλαβαν να καταθέσουν την αίτηση οι δικηγόροι και θα το κάνουν αυριο.
Το δώρο στην εφημέριδα δεν κατατέθηκε σήμερα όπως προβλέπεται απο τον νόμο και υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε την διαδικασία του αυτοφώρου για την Μάνια Τεγοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.