Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Οργή στην κοινωνία για τους παπατζήδες του ΠΑΣΟΚ

Τους πήραν χαμπάρι.
Τους παπατζήδες του ΠΑΣΟΚ, που αφού διέλυσαν την Ελλάδα, αμέσως μόλις βγήκαν απ΄το χορό, θυμήθηκαν το "φιλάνθρωπο" πρόσωπό τους και τη γνωστή πασοκική ρητορεία.
Τώρα τους έπιασε ο καημός για τις δοκιμασίες που περνάει ο λαός.
Όποια εφημερίδα κι αν πάρετε σήμερα, θα δείτε τους αρθρογράφους θυμωμένους, να καυτηριάζουν το λαϊκισμό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που περνάνε για τόσο μακάκα τον ελληνικό λαό και ζητούν..
με δακρύβρεχτες ανακοινώσεις "να προστατευτούν τα φτωχά στρώματα, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, τα παιδάκια που πεινάνε" κλπ, κλπ.
Εμείς σας το υποσεχθήκαμε: θα τους κυνηγάμε μέχρι τέλους τους παπατζήδες.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν λαϊκιστή να υποτιμά τόσο τη νοημοσύνη μας.
Αρκετά με το δούλεμα.
Οι άνθρωποι που επέβαλλαν το χαράτσι στη ΔΕΗ, να δείτε που σε λίγο θα καλούν το λαό σε εξέγερση εναντίον του !!!
Αμ δε! Θα σας θυμίσουμε κάθε μέρα, ότι εσείς μας καταστρέψατε, όταν είσασταν στρατιωτάκια του Γιώργου Παπανδρέου. Μη νομίζετε ότι θα εξιλεωθείτε τόσο εύκολα, επειδή τώρα που έφυγε (;) ο ΓΑΠ ξαναθυμηθήκατε τη "σοσιαλιστική" ρητορική !

Σας το ξανάπαμε: κρυφτείτε ! Μόνο αυτό σας πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.