Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Προτείνεις δημοψήφισμα ήρωας, δεν συμφωνείς γυναίκα της χρονιάς...

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν για τα καλά οι Ευρωπαίοι...
Δεν εξηγείται διαφορετικά...

Οι Βρετανοί (Telegraph) παρουσιάζουν τον ΓΑΠ σαν ήρωα για την απόφαση του σχετικά με το δημοψήφισμα "μαϊμού"...

Την ίδια στιγμή οι Γερμανοί και το Der Spiegel, για τον εντελώς αντίθετο λόγο, συμπεριέλαβαν
την Εύα Καϊλή στις γυναίκες της χρονιάς, για την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφισμα του ΓΑΠ
Διαβάστε:

Telegraph: ήρωας της χρονιάς ο Παπανδρέου
Ήρωες και Κακοποιοί. Πρόκειται για την ετήσια αξιολόγηση της εφημερίδας Daily Telegraph για τις προσωπικότητες της χρονιάς που έπαιξαν θετικό ή αρνητικό ρόλο στα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα. Περίοπτη θέση στον κατάλογο των ηρώων καταλαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου, για την αποτυχημένη αλλά ηρωική - κατά την βρετανική εφημερίδα -απόπειρα να θέσει σε δημοψήφισμα την απόφαση της Συνόδου των Βρυξελλών της 27ης Οκτωβρίου...

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel την συμπεριέλαβε την Εύα Καϊλή, στις γυναίκες της χρονιάς, χαρακτηρίζοντάς την «διορατική» ως προς την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.