Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Στην Κιβωτό της Αγάπης οι Οννεδίτες της Αχαΐας

Επίσκεψη για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποίησαν οι νέοι της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης», οπού προσέφεραν  τρόφιμα και γλυκά.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο ίδρυμα ενημερώθηκαν για τις ανάγκες του ιδρύματος και την σημαντική προσφορά του μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.
Ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Δρακούλης ευχαρίστησε όλους
όσους ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας & μεταξύ άλλων δήλωσε «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του ιδρύματος για το αξιέπαινο έργο που προσφέρει. Το προσωπικό «αγκαλιάζει» τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό της Αγάπης» με στοργική φροντίδα, αγάπη και θαλπωρή επιτελώντας ουσιαστικά ένα κοινωνικό λειτούργημα. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στο ίδρυμα παρέχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη στο σπουδαίο έργο του. Αν πρέπει να μάθουμε κάτι σαν κοινωνία είναι να είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι και να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη και την ευαισθησία μας στους συνανθρώπους μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.