Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο..Δεν επέτρεψαν στον Πάνο Καμμένο να καταθέσει στην δίκη των Ο.Υ.Κ

Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ανήκουστο..τρίτη ημέρα της δίκης των ανδρών των δυνάμεων της ΜΥΚ, στο Ναυτοδικείο Πειραιά.

Ο Εισαγγελέας άκουσον άκουσον, δεν επέτρεψε στον Πάνο Καμμένο να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη..Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους και τα κίνητρα που οδήγησαν τον εισαγγελέα σε αυτή την απίστευτη απόφαση, η οποία φυσικά εγείρει απορίες και ερωτηματικά...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο περί ου ο λόγος εισαγγελέας, ήταν τοποθετημένος στο γραφείο διακεκριμένου βουλευτή της Ν.Δ κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ.

2 σχόλια:

  1. KAMMENOI EINAI OLOI AYTOI POY PANE NA FIMVSOYN TON KAMMENO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός απο ξεφτύλες πολιτικους έχουμε ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ! Ασύλληπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.