Ο Χρυσοχοΐδης είπε χθες ξεκάθαρα αυτά που λέγαμε εμείς "οι συνομωσιολόγοι" εδώ και δυο χρόνια...

Ούτε συντάκτης του "Έχω μάτια και βλέπω" να ήταν...
Ο Χρυσοχοΐδης ήταν καλεσμένος χθες στους Νέους Φακέλους του Α. Παπαχελά.
Μίλησε για τα δυο χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τις αποτυχίες και τις ευθύνες..
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του.


"Δεν δανειστήκαμε όταν τα σπρεντς ήταν χαμηλά παρά το γεγονός ότι εμείς  κάναμε ότι μπορούσαμε για να υπονομεύσουμε το αίσθημα των αγορών...
Δεν πρέπει να ξαναγίνει τέτοιο κακό που έγινε στον τόπο όπως έγινε τα τελευταία δυο χρόνια.."[Τι δηλαδή; Δεν πρέπει να ξανακυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ;]..
"'Επρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις". Ο υπουργός επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση Παπανδρέου, καθώς -όπως σημειώνει- "από την στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο δε διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει".

Σχόλια

  1. Η ομολογία του και η παραδοχή της ευθύνης στο ξεπούλημα της Ελλάδος δεν θα συγκινήσει κανέναν εισαγγελέα;
    Η δικαιοσύνη θα σταθεί επιτέλους στο ύψος της; ή περιμένουν από τον Ελληνικό λαό να στήσει λαϊκά δικαστήρια για να ξεβρομίσει ο τόπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ηλίθιο ερώτημα. Πήγε σπίτι του ή ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη φυλακή πότε θα πάει;
    Στο σπίτι πηγαίνει κάθε μέρα και τρώει εις υγείαν των κορόιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.