Επίσκεψη των Επιθεωρητών Εργασίας και του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, στο κέντρο «Θεοτόκος»

Επίσκεψη των Επιθεωρητών Εργασίας και του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στο κέντρο «Θεοτόκος».
Επίσκεψη στο Κέντρο προστασίας και αποκατάστασης παιδιών και νέων με νοητική στέρηση «Θεοτόκος» θα πραγματοποιήσει, αύριο Παρασκευή, αντιπροσωπεία Επιθεωρητών Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με επικεφαλή τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε., κ. Μιχάλη Χάλαρη.


Οι Επιθεωρητές Εργασίας, αφού παρακολουθήσουν την εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, θα ενημερωθούν για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο «Θεοτόκος», θα ανταλλάξουν ευχές με τους εργαζομένους και θα μοιράσουν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά.

«Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά, τους νέους, αλλά και τις εργαζόμενες οικογένειές τους, που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας. Η παρουσία μας πρέπει να είναι αισθητή, όχι μόνο στους εργασιακούς χώρους, αλλά και σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων», αναφέρει ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε. κ. Μιχάλης Χάλαρης.

«Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, προκειμένου να κάνουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας καλύτερες», υπογράμμισε ο κ. Χάλαρης.



Σχόλια