Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη των Επιθεωρητών Εργασίας και του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, στο κέντρο «Θεοτόκος»

Επίσκεψη των Επιθεωρητών Εργασίας και του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στο κέντρο «Θεοτόκος».
Επίσκεψη στο Κέντρο προστασίας και αποκατάστασης παιδιών και νέων με νοητική στέρηση «Θεοτόκος» θα πραγματοποιήσει, αύριο Παρασκευή, αντιπροσωπεία Επιθεωρητών Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με επικεφαλή τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε., κ. Μιχάλη Χάλαρη.


Οι Επιθεωρητές Εργασίας, αφού παρακολουθήσουν την εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, θα ενημερωθούν για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο «Θεοτόκος», θα ανταλλάξουν ευχές με τους εργαζομένους και θα μοιράσουν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά.

«Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά, τους νέους, αλλά και τις εργαζόμενες οικογένειές τους, που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας. Η παρουσία μας πρέπει να είναι αισθητή, όχι μόνο στους εργασιακούς χώρους, αλλά και σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων», αναφέρει ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε. κ. Μιχάλης Χάλαρης.

«Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, προκειμένου να κάνουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας καλύτερες», υπογράμμισε ο κ. Χάλαρης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.