ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 70% Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Δήμητρα Παπανικολοπούλου -Περκουλαράκη
PMAFA , Professional της Γεντικής Αστρολογίας
Η επιστήμη της αστρολογίας είναι μια καταπληκτική διαδρομή στην ατραπο της γνώσης, και αντικατοπτρίζει τον καθρέπτη της ψυχής μας. Μέσα απο αυτό το ταξίδι, κατανοούμε τον ευατό μας στο παρελθόν, το παρόν και τον οδηγούμε στο μέλλον.
Στις 10 του Δεκέμβρη, αυτό το ταξίδι θα μας φανεί πολύ χρήσιμο. Έχουμε μια δυνατή ολική έκλειψη Σελήνης και είναι η τελευταία έκλειψη του Χρόνου.
Πραγματοποιείται στις 18 μοίρες των Διδύμων μαζί με τον απλανή Αστέρα Hoedus (αστέρι του Άρη). Ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου και χτυπάει τα τύμπανα, προειδοποιεί. Ο Ήλιος στην έκλειψη αυτή θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Κάνει δε , μια πολύ δυνατή σύνοδο με τον απλανή αστέρα Sabik, που αφορά τη μητέρα , την οικογένεια και μας προειδοποιεί για τα διεστραμένα ήθη, τις κακές πράξεις και την σπατάλη. Με άλλα λόγια πρέπει να λάβουμε μέτρα σε όσους τομείς της ζωής μας “θίγονται”. Ορατή θα είναι στην Ελλάδα, στην Αυστραλία, Βόρεια Ανταρκτική, γενικώς στην Ευρώπη , Νέα Ζηλανδία.

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω με τις δυνατές όψεις, που έχουμε σε αυτή την έκλειψη. Έμαθα να μιλάω απλά και να γράφω απλά , διότι μας αφορά όλους. Σε αυτή την έκλειψη ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη φορά και επηρεάζει τις επικοινωνίες, το τραπεζικό σύστημα και το εμπόριο. Η διάρκεια της έκλειψης θα είναι 51 λεπτά , οπότε η επιρροή της θα κρατήσεις 5 μήνες και μία μέρα αλλά πραγματοποιείται πάνω στην ακόμα ισχύουσα επιρροή των 4 είδη πραγματοποιούμενων εκλείψεων. Αυτό με αλλα λόγια σημαίνει οτι επηρεαζόμαστε από πέντε εκλείψεις συγχρόνως. Πέρα από την συνασιθηματική, οικογενειακή και γυναικεία επιρροή, η συγκεκριμένη έκλειψη θα παίξει και πολιτικό ρόλο. Για αυτό και η επίδρασή της πάνω στη Γη , είναι και αρσενική. Είναι η έκλειψη της προπαγάνδας, της λάσπης, της απάτης και του πολέμου. Των δημοσιογράφων και τον bloggers , και έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις, τους πελάτες , το εμπόριο , τις μεταφορές, τους προυπολογισμούς των κρατών και την εκπαίδευση. Ο βομβαρδισμός απέναντι σε έναν ανυπεράσπιστο λαό, στην παγκοσμιοποίηση και στα ολοκληρωτικά καθεστώτα , είναι φαινόμενα που προκαλεί αυτή η έκλειψη και γενικώς κρούει τον κόδωνα στις κοινωνικές αναταρραχές και τάξεις. Επιπρόσθετα θα προκαλέσει θρησκευτικό φανατισμό. Επιρεάζει τις θάλασσες με την πρόκληση θαλάσσιων αναταρραχών, σεισμών, πυρκαγιών κλπ. Μας δίνει τη δυνατότητα να προτίνουμε έναν χαρησματικό ηγέτη τον οποίο θα τον προσέξουμε διότι ουσιαστικά δεν θα ικανοποιεί τις επιθυμίες μας. Θα δουλέψει στο τέλος για λογαριασμό του και αυτό έχει να κάνει με την εξουσία. Άγχος για την κατάληψη των κυβερνώντων.

Οι επιπτώσεις στην Ευρώπη θα είναι άμεσες. Έρχονται τα πάνω κάτω με οικονομικά αδιέξοδα, ανατροπές, δυστυχία. Στην Αμερική θα υπάρξουν τριγμοί στο φορολογικό και οικονομικό σύστημα κάτι που θα ισχύσει και στην Ιαπωνία. Χώρες που θα επηρεαστούν επιπλέον είναι η Βραζιλια, Νιγηρία, Παραγουάη , Αργεντινή, Ισραήλ , Παλαιστίνη, Πακιστάν , Γαλλία, Αγγλία, Ιρλανδία, Συρία , Ιράν , Τουρκία, Ελλάδα. Η Γερμανία έσπηρε θύελλες και θα θερίσει ανέμους όπως και η Γαλλία. Τέλος για Μέρκελ και Σαρκοζί. Κίνδυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο.

Στην Ελλάδα οι επιπτώσεις της έκλειψης , επειδή είναι και ορατή θα είναι ισχυρές (Κυβέρνηση του ψέμματος). Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο σαν πολίτες θα χειριστούμε την αλήθεια. Η έκλειψη αυτή δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να πουν ευχαριστώ και στο καλό. Όμως ένα αστρολογικό φαινόμενο δεν έχει μόνο αρνητικές επιρροές αλλά και θετικές. Αποτελεί τη βάση για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας και στον πλανήτη.
Αστρολογική Σύμβουλος – Πολιτική Ερευνήτρια

Σχόλια