Συλλήψεις σε 22 χώρες της Ε.Ε για παιδική πορνογραφία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Γιούροπολ, για την εξάρθρωση δικτύου παιδικής πορνογραφίας, με αποτέλεσμα την σύλληψη 112 ατόμων σε 22 χώρες της Ευρώπης.
Οι επικεφαλής της γιγαντιαίας αυτής έρευνας, αναφέρουν ότι επίκεινται και νέες συλλήψεις καθώς μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν 269 ύποπτοι.
Η επιχείρηση με την επωνυμία «Ίκαρος» είχε ως στόχο
άτομα που ανταλλάσσουν ακραίου περιεχομένου υλικό μέσω διαδικτύου. Τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει ανάλογη ευρωπαϊκή κινητοποίηση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν συλληφθεί 200 άτομα.
Μόνο στη Δανία, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 19 υπόπτους για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης 59 υπολογιστές και 2.430 σκληρούς δίσκους.

Σχόλια

  1. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ,ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΛΕΥΚΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΑ , ΦΤΩΧΑ ,ΠΛΟΥΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.