Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Kαμμένος : Το ΕΑΜ θα μοιάζει με μικρή τοπική οργάνωση, αν κάποιοι προσπαθήσουν να παραδώσουν την χώρα..(Βίντεο)


Ακούστε τι είπε ο Πάνος Καμμένος,  βουλευτής Β' Αθήνας ΝΔ, στην εκπομπή 13:00-14:00 με τον Αντώνη Κοκορίκο, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011.

Δείτε το οπτικοποιημένο ηχητικό σχετικό απόσπασμα. 

3 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ γιατί δεν το είχα ακούσει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν κάνει κόμμα ο κ.Καμμένος θα έχει όλο το κόσμο με το μέρος του...Μακάρι να γίνει...ειλικρινά είναι το μόνο φως που βλέπω εγώ προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.