Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Στο Eurogroup θα κριθεί η εκταμίευση της έκτης δόσης

Στη συνεδρίαση του Eurogroup θα αποφασισθεί η εκταμίευση της έκτης δόσης της δανειακής βοήθειας, δήλωσε ο Β. Σόιμπλε μετά τη συνάντησή του με τους ομολόγους του από την Ολλανδία και τη Φιλανδία.
Αναπάντητο άφησαν οι τρεις υπουργοί το ερώτημα εάν στο ερχόμενο Eurogroupτης Τρίτης, θα δοθεί το πράσινο φως για την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε την αξιολόγηση της τρόικας σχετικά με την επιστολή του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια θα αποφανθεί το Eurogroupεάν διασφαλίζονται οι όροι που έχει θέσει. Επίσης οι τρεις χώρες καλούν την Ελλάδα να προωθήσει την υπόθεση της ανταλλαγής των ομολόγων. Πέραν τούτου θα πρέπει η Τρόικα να ολοκληρώσει τις συμφωνίες για το δεύτερο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας με την εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών.
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.