ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΜΑΡΑ


ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
Φαίνεται ότι η προπαγάνδα έχει λάβει όρους Γκαιμπελισμού από το σύστημα που παραπαίει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Έxω μάτια και Βλέπω, πριν από λίγα λεπτά ο Σαμαράς ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ότι
ΔΕΝ θα συμμετέχει σε συγκυβέρνηση που θα επιδιώξει το ΠΑΣΟΚ παρά μόνο με δικούς της όρους, δεν θα ψηφίσει τους όρους της δανειακής παρά μόνον εάν είναι στα πρότυπα της Ιρλανδίας ή του ανανεωμένου της Πορτογαλίας και το μόνο που προσυπογράφει είναι η προσήλωση στους στόχους της τελευταίας απόφασης και όχι στις μεθόδους της.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς
δεν θα αναγνωρίσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και θα επαναδιαπραγματευθεί μνημόνιο και όρους δανειακής. Πράγμα που πρακτικά θα γίνει μόνο με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ (ή διακομματική με Σαμαρά πρωθυπουργό).

Εδώ που τα λέμε, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο Σαμαράς θα γινόταν συνυπεύθυνος της πολιτικής Παπανδρέου χωρίς να το αξίζει αφού το “ΟΧΙ” στο μνημόνιο έχει πλέον δικαιωθεί περίτρανα για να το πετάξει έτσι στα σκουπίδια.

Σχόλια

  1. αφήστε το παιδιά ,οι μάσκες πέσανε και ξεμπροστιάστηκε και ο Αντωνάκης
    Η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά δεσμεύεται ευθέως, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση, υπό τον όρο ότι εντός της ημέρας ή αύριο το αργότερο, θα οριστεί ημέρα εκλογών.

    Η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική γιατί σηματοδοτεί στροφή του κόμματος από την μέχρι σήμερα αντιμνημονιακή πολιτική. Βέβαια ζητάει εκλογές για να τροποιήσει τα μέτρα σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, ο άνθρωπος (ΓΑΠ) δεν παίζεται. Τον ακούω να μιλάει στους βουλευτές του και με πιάνει ρίγος και φόβος αναλογιζόμενος ότι αυτός ο άνθρωπος μας κυβερνάει δυο χρόνια. Τα έκανε μπάχαλο με την Ευρώπη, διέλυσε το κόμμα του (αν αντέξουν μέχρι το τέλος) και αντί να απολογείται και στο τέλος να κάνει τις προτάσεις του μας λέει για το πόσο καλά μας έσωσε αυτά τα δυό χρόνια. Τι είναι αυτός; Πλάκα θα έχει με τις μπούρδες που λέει να τουμπάρει τους βουλευτές του (εδώ δεν σχολιάζω) και φτου και από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπως οι Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν εξουσιοδότησαν το ξεπούλημα της Ελλάδας με την πρώτη δανειακή σύμβαση,
    Έτσι και οι ψηφοφόροι της ΝΔ εξουσιοδότησαν το ΣΑΜΑΡΑ να Επικυρώσει αυτήν με την Ψήφιση της Νέας Δανειακής σύμβασης.
    Αν δεν γίνουν εκλογές ο Λαός πλέον, θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του άρθρου 120 του συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα ο ΣΑΜΑΡΑΣ έσβησε την ΕΛΠΙΔΑ. Το μόνο που του μένει είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ . Είναι λίγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ'ότι φαίνεται ο ΓΑΠ είχε μελετήσει καλά τον πρώην συμφοιτητή του και τον τράβηξε μαζί του στο ναυάγιο του Τιτανικού.Δεν μπορούσες να περιμένεις μία μέρα ακόμη Αντώνη.Δήλωσες αμέσως υποταγή΄΄Κρίμα γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλλίτερο από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωλοτούμπας και γιουσουφάκι και ο Αντωνάκης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.