Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Για θέματα τουριστικής ανάπτυξης συζήτησαν Σιμόπουλος-Τζιτζικώστας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή Πρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing, Απόστολο Τζιτζικώστα, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων του κόμματος, Στράτος Σιμόπουλος και συζήτησε μαζί του θέματα τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.  «Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, οφείλουμε να βάλουμε τη... Θεσσαλονίκη στον τουριστικό χάρτη, αναδεικνύοντας την σε τουριστικό προορισμό» ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών «Thessaloniki Forward» και Κιβωτός Θεσσαλονικέων» που έχει αναλάβει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα τουριστικά ζητήματα της Θεσσαλονίκης και επισήμανε πως: «Ο τουρισμός είναι ένα αντικείμενο το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποσπασματικά και είναι πραγματικά μια από τις λίγες διεξόδους που έχουμε στην πόλη για να ξεπεράσουμε την κρίση. Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι προσανατολισμένες οι πολιτικές που εφαρμόζουμε τόσο στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης όσο και στον Οργανισμό Τουρισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.