Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Πως ξεκίνησε το ΛΑΟΣ και που έφτασε...

Πως ξεκίνησε το ΛΑΟΣ και που έφτασε...
Ο Παναγιώτης Αποστόλου, οικονομολόγος και ένας από τους ιδρυτές του κόμματος του ΛΑΟΣ που πλέον έχει αποστασιοποιηθεί μιλάει στο Νίκο Βάνη μεταξύ άλλων για την καυτή επικαιρότητα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, την ιδεολογία του ΛΑΟΣ όταν ξεκίνησε και το πώς έφτασε σήμερα να είναι άλλα και την στημένη δημοσιογραφία στην Ελλάδα... ΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -XEIMAΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.