Ποιά συναίνεση και παραμύθια; Αλλάζουν οι Πασόκοι;

Οι άνθρωποι έχουν διαβρωθεί τόσο πολύ από το κομματικό μίσος και έχουν επενδύσει τόσα πολλά στα κομματικά στεγανά, που τίποτε δεν μπορεί να τους αλλάξει. Άλλωστε επιβιώνουν  από τη διατήρηση των κομματικών στρατών και του κομματοσκυλισμού, που συντηρούν με αυτή την εμετική κομματική γλώσσα που απευθύνεται σε τελείως ανεγκέφαλα ζώα με τη μορφή ανθρώπου.

Μία μέρα μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, δείτε ανακοίνωση που έστειλε ο άρχοντας του κομματικού μίσους Μιχάλης Καρχιμάκης, στον τύπο (και σε εκατομμύρια e-mails):

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΣΠΕΑΘ


Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την απόφαση προφυλάκισης του στελέχους της ΝΔ και πρώην προέδρου του Ταμείου Σύνταξης Προσωπικού Εφημερίδων Αθήνας Θεσσαλονίκης (ΤΣΠΕΑΘ) για την υπόθεση της μίζας 1,8 εκ ευρώ του δομημένου ομολόγου του Ταμείου,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, μέσω των οποίων λεηλατήθηκαν τα χρήματα των Ταμείων, δηλαδή οι κόποι εργαζομένων και συνταξιούχων φέρει τη σφραγίδα της, θλιβερής για τον τόπο, δεξιάς διακυβέρνησης της ΝΔ, του κ. Σαμαρά.

Ο καταλογισμός ευθυνών είναι απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της Δικαιοσύνης.

Οφείλω να επισημάνω, γιατί δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο: οι άνθρωποι της φαύλης Δεξιάς,  που κατηγορούνται για την λεηλασία των Ταμείων και πέρασαν αυτές τις μέρες την πόρτα της φυλακής, είναι οι ίδιοι που αρθρογραφώντας σε έντυπα και  διαδικτυακά μέσα που στηρίζουν τον κ. Σαμαρά, ελεεινολογούσαν τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Είναι οι άνθρωποι που συνελήφθησαν με αποδεδειγμένη κατ αρχήν μίζα από τραπεζικό λογαριασμό ύψους 1,8 εκ ευρώ και κυκλοφορούσαν ελεύθεροι με την ανοχή κάποιων της Δικαιοσύνης, που οφείλει να ερευνήσει σε βάθος και να καταλογίσει σε όλους τους  πρωταγωνιστές του σκανδάλου  τις ευθύνες που τους αναλογούν και που επιτέλους αποφάσισε, έστω και μετά από τις αναφορές μας, να κινηθεί στη λογική της εφαρμογής του νόμου και της απαίτησης της κοινωνίας για τιμωρία όσων λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα και έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

...............

ε, όχι ρε Καρχιμάκη! Πάει πολύ να τολμάς εσύ, ο γραμματέας της πιό δεξιάς κυβέρνησης που είχε ποτέ αυτός ο τόπος για "δεξιά". Εσύ είσαι η δεξιά. Εσύ είσαι ο ορισμός της δεξιάς. Δεξιά=ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ=δεξιά.. Δεν υπάρχει τίποτε πιό δεξιό από το ΠΑΣΟΚ. Στα λεξικά στη λέξη "δεξιά" έχουν φωτογραφία του ΠΑΣΟΚ. Το "δεξιό" ΠΑΣΟΚ έχει την αποκλειστικότητα του όρου. Έ, όχι κι εσύ, ο πιό συνεπής δεξιός που γέννησε ποτέ ο τόπος να αποκηρρύσεις το όνομά σου. Εσύ, είσαι ο δεξιός. Ο Παπανδρέου είναι η δεξιά. Δεξιά είναι Παπανδρεϊσμός. Δεξιά είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι η δεξιά. Δεν υπάρχει καμία άλλη δεξιά στην Ελλάδα, πλην του ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ=δεξιά, δεξιά=ΠΑΣΟΚ.

Άντε, αρκετά με το παραμύθι σας παλιοδεξιοί του ΠΑΣΟΚ. Μας ζαλίσατε το δεξί...

Ε, όχι να πιστεύεις ότι θα ξεχάσουμε πόσο δεξιοί υπήρξατε ! Άρχοντες, θεμελιωτές, ιδρυτές και ταγοί της δεξιάς είστε.

Ε, όχι να πιστεύεις ότι θα ξεχάσουμε ότι 

"δεξιά"=ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ="δεξιά"

Ε, όχι και να νομίζεις ότι το 2011 υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τσιμπάνε σε τέτοιες μαλακίες περί "φαύλης δεξιάς". Φαύλης ΝΔ, ναι, να το δεχθούμε, αλλά όχι και εσύ, ο ορισμός του δεξιού, ο εκπρόσωπος της πιό δεξιάς κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος να νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε με τέτοια παλαιοκομματικά τσιτάτα....

Σχόλια

  1. Δηλαδή, κατά το άρθρο, το σκανδαλο των δομημενων ποιανού είναι του ΠΑΣΟΚ ?
    Αντε βρήκαμε παπά να θάψουμε κανά δυό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα Πάνο !!!!
    http://www.tsantiri.gr/politiki/panos-kammenos-ego-chounta-den-psifizo.html
    Και οχι κωλοτούμπα τη Τετάρτη
    ΥΓ Πως σου ξέφυγε αυτό αρίστο ? Κωλοτουμπίτσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti ανέλαβε ο κ. Μουρμούρας
    http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_7992.html
    Τι άλλο τη κρατική περιουσία.
    Και μην πεί κανένας τίποτα, οταν θα αρχίσει το ξεπούλημα, οτι φταιέι το ΠΑΣΟΚ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Πάνο !!!!
    Ευτυχώς υπάρχει και ένας βουλευτής που κατάλαβε τη συνταγματική εκτροπή που έγινε
    http://citypress-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_8228.html
    Ελπίζω οτι θα σταθεί στο ύψος του και την ημέρα της ψήφου εμπιστοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.