Nέο υβριστικό βίντεο για τον κ. Παπανδρέου σε Ολλανδικό κανάλι..

Αυτοί οι Ολλανδοί είναι απίστευτοι και απαράδεκτοι.
Το γνωστό πλέον luckytv συνεχίζει την αήθη και υβριστική επίθεση εναντίον του κ. Παπανδρέου και με άλλο βίντεο.
Δείτε πως παρουσιάζει τον κ. Παπανδρέου στη σύνοδο κορυφής και δείτε τι βάζει στο στόμα των Ευρωπαίων ηγετών..
Εκτός από τις αισχρές βωμολοχίες τον παρουσιάζουν σαν γκαρσόνι, που τον "στέλνει" ο Μπαρόζο να φέρει καφέδες...

Σχόλια

  1. Μου αρέσει που κρίνεις το video των Ολλανδών όταν καθημερινά σέρνεις χειρότερα στον πρωθυπουργό και τη κυβέρνηση.
    Είδες αγαπητέ αρίστο τι καταφέρατε εσύ και κάτι άλλα μπλογκ με τις αήθεις επιθέσεις σας ?
    Τώρα βέβαια σας ενοχλούν οι ολλανδοί, αλλά και εσείς βάλατε το χεράκι σας και όπως πολύ καλά ξέρεις στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον τίποτα δεν είναι κρυφό.
    Είδες αγαπητέ αρίστο πόσο ενοχλεί τώρα.
    Μήπως επιτέλους κατάλαβες ότι όταν βρίζεις και απαξιώνεις τους θεσμούς της χώρας σου ότι αυτό θα σου γυρίσει πίσω σαν μπούμερανγκ.
    Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεις ποιοι είναι αυτοί που στρέφονται κατά της ίδιας τους τη χώρας είτε κάνοντας πλάκα, είτε προσπαθώντας να απαξιώσουν τον αντίπαλο για να του πάρουν τη καρέκλα, είτε για άλλους λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν.
    Τελειώνοντας, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή που ψυχορραγεί η παρούσα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ βάλτε ένα τέλος στην απαξίωση των θεσμών, για να μην συμβεί το χειρότερο και μαζί ψυχορραγήσει και η Ελλάδα.
    ΥΓ Εμείς οι απλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ξέρουμε τα λάθη που έγιναν, αλλά ξέρουμε και ότι πάνω από το ΠΑΣΟΚ και τα πρόσωπα είναι η Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H GLOBAL πατρίδα,πατριώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 6 Νοεμβρίου 2011 10:53 π.μ. όταν ο ΓΑΠ έλεγε ότι κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα και μια χώρα λωποδυτών, δεν έλεγες τίποτε!
    ΑΛΛΆ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κρίση του Αρίστου δεν έχει καμία σχέση με τις βωμολοχίες, ως τρόπος αντίδρασης. Έχετε παραγνωρίσει κάποια πράγματα, αλλά από τα γραφόμενά σας φαίνεται ξεκάθαρα ότι δε βλέπετε ούτε κάτω από τη μύτη σας. Εσείς τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ μιλάτε για απαξίωση των θεσμών. Ποιος έβρισε και απαξίωσε θεσμούς της χώρας; Ή μήπως είναι θεσμός της χώρας ένας πρωθυπουργός που βγαίνει παγκοσμίως να διασύρει το προφίλ του Έλληνα πολίτη με τα χειρότερα λόγια, λες και είναι εχθρός του Έλληνα, με αποτέλεσμα η άνοδος των spread να σπάσει κάθε ρεκόρ ταχύτητας και να τα κονομήσει χοντρά με τη unigestion ο αδερφός του ο Αντρίκος; Ή μήπως είναι πατριωτική στάση του πρωθυπουργού να περάσει ένα μνημόνιο που εκχωρεί τη νομοθετική εξουσία σε ξένους, καταλύοντας έτσι το ίδιο το πολίτευμα της χώρας; Ακόμα δεν καταλάβατε ότι αυτό που μας γυρνάει ως μπούμερανγκ είναι οι γαργάρες που κάνατε εσείς τα κομματόσκυλα στην κατάλυση του πολιτεύματος μέσω των επαίσχυντων όρων του μνημονίου; Αυτούς που κανόνιζε υπογείως ο κατά 25% Έλληνας Jeffrey με τον Στρος Καν; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε.......δεν συνηθίζω να σχολιάζω.......σχόλια άλλων......το κάνω όμως διότι η τελευταία παράγραφος του σχολίου σου, καταδεικνύει Έλληνα σκεπτόμενο. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούν ΑΠΑΝΤΕΣ ότι υπεράνω όλων είναι το συμφέρον της Πατρίδας και όχι του κόμματος. Οι θεσμοί πρέπει να προστατεύονται και όχι να λοιδορούνται. Επέτρεψε μου όμως μια επισήμανση (μην την εκλάβεις ως αιχμή απλά ως υπενθύμιση) ο συγκεκριμένος Πρωθυπουργός κάποτε παρουσίασε στους τωρινούς υβριστές του, την Ελλάδα ως διεφθαρμένο κράτος.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά το αστείο που είναι; Αυτά ειπώθηκαν. Ούτε ντουμπλάρισμα δεν έκαναν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνωμη κυριε αλλα του προηγουμενου σχολιου αλλα η σε αλλη χωρα μενετε ,η ειστε πρασινοφρουρος βολεμενος, η πρεπει να κοιταχτειτε.
    Δηλαδη φταιει ο λαος που κοροιδευουν τον ΓΑΠ κι οχι ο ιδιος?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάλι συμφωνώ με όλυς τους χαρακτηρισμούς εναντίον του τζεφρυ! Είναι ανθέλληνας, επικύνδινος και η θέση του είναι στη φυλακή!
    Απλέ ψηφοφόρε του μπατσοκ σε ποια κατηγορία από αυτή ανήκεις http://www.youtube.com/watch?v=zykafTuIMKo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρός όλουυ τους σχολιάζοντες το σχολιό μου 10.53.

    Πρέπει να καταλάβετε όλοι οτι υπάρχει παντα ένας διαχωρισμός στη πολιτική, αλλο ο πρωθυπουργός της χώρας, αλλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλο το φυσικό πρόσωπο Παπανδρέου.

    Ο θεσμός του πρωθυπουργού πρέπει να είναι θωρακισμένος είτε είναι ο Παπανδρέου, ειτε ο Καρμανλής, είτε ο Σαμαράς.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρίνεται από αυτούς που τον εξέλεξαν με τις κομματικές διαδικασίες και οι οποιοι, καλό είναι να ξέρετε, είναι πιό "σκληροί" επικρητές από εσάς.

    Το φυσικό πρόσωπο ας το κρίνετε όταν θα έχει χάσει τη θεσμική ιδιότητα του πρωθυπουργού, παρότι ο πιό ανελέητος κριτής είναι η ιστορία.

    Όσον αφορά τους λοιπούς χαρακτηρισμούς που γίνονται στο προσωπό μου απλά σας τους επιστρέφω. Και να ξέρετε καλά ο σεβασμός του αντιπάλου είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον δημοκρατικό πολιστισμό και σας υπενθυμίζω τη ρήση του Βολταίρου “Διαφωνώ με ότι λες, άλλα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες!”.

    Τέλος, ειδικά για το σχόλιο του ανωνύμου 11.40, θεωρώ οτι ο αρίστος δεν έχει ανάγκη για δικηγόρους, αν θελει να υπερασπιστεί τη θέση του μπορεί να βγεί και να την υπερασπιστεί από μόνος του.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε συνέχεια του σχολίου μου 2.08 και λόγω του οτι τα γεγονότα τρέχουν.
    Προσωπικά καλωσορίζω τη νέα στάση του κ. Σαμαρά για συναίνεση. Το νεο πρόσωπο του πρωθυπουργού δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ μας γύρω από τον νεο πρωθυπουργό και ΟΛΟΙ μαζί να επιχειρήσουμε το σώσιμο της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τη ¨θωράκιση¨ του θεσμού του Πρωθυπουργού την ευτέλισε ο ίδιος ο Παπανδρέου όταν, μιλώντας σε ξένους ανέφερε ότι είναι πρωθυπουργός μιας διεφθαρμένης χώρας.
    Δυσφήμισε, συκοφάντησε, για δύο χρόνια όλους τους Έλληνες διεθνώς και θα πρέπει να λογοδοτήσει στο Ελληνικό λαό για αυτό. Την δε απόφαση του λαού, η ιστορία θα την κρίνει. Έτσι γίνεται στις δημοκρατίες, κανείς υπεράνω του συντάγματος και των νόμων.

    Υ.Γ. Δεν σε κατηγορώ που είσαι ΠΑΣΟΚ αλλά, με τον τρόπο που γράφεις αφήνεις να εννοηθεί ότι όσοι δεν είναι ΠΑΣΟΚ δεν είναι πατριώτες. Θα σου απαντήσω όμως ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ. περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ fire and forget δεν διεκδικώ τον τίτλό του πατριώτη για κανένα κόμμα. Και δεν τον διεκδικώ για ένα απλό λόγο, δεν μ΄αρέσει να χωρίζω τους έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα, όπως κάποιοι τους χώριζαν στο παρελθόν. Για αυτό αγωνίστηκα, για αυτό αγωνιστήκαμε όλοι στο ΠΑΣΟΚ, για αυτό αγωνίστηκε και από τη δική σας παράταξη τόσο ό αείμνηστος Καραμανλής και ο Μπακογιάννης.
    Ασε λοιπόν τι υπονοώ, απλά λέω το αυτονόητο.
    Οσο για τα περαστικά σε ευχαριστώ, αν αυτό σε ικανοποιεί, αλλά να ξέρεις οτι "οταν παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα σε λίγο θα έρθει και στο δικό σου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν αυτός που παριστάνει τον πρωθυπουργό κοιτάζει μόνο το προσωπικό του συμφέρον ο χαρακτηρισμος προδότης είναι υπερβολικά επιηκής και δεν περιμένουμε να φύγει για να τον κρίνουμε. Αρκετά μας έχει καταστρέψει!! Το πόσο "σκληροί" (σιγά μη σκιστεί το καλσόν σας μια και έχετε και καλτσοδέτες) είστε στο μπατσοκ φάνηκε από το πόσο τον χειροκροτούσαν οι βολευτές σας, οι οποίοι πριν τον έβριζαν. Αλλά από το να χάσουν τη θεσούλα τους και της ανέσεις που έχει το βουλευτιλίκι προτίμησαν να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Όλοι αντιπαθούμε τα πρόσωπα κ όχι τους θεσμούς. Βγάλε τα πράσινα ματομπούκαλά σου και δες το. Εμάς τον απλό κόσμο που δεν υποστηρίζουμε κανέναν μας ρώτησε κανείς; Πειράζει που δε θέλω κανένας από αυτούς να με "σώσει"; Εσείς δε μας φέρατε σ'αυτή την κατάσταση; Ο κόσμος στις παρελάσεις δεν αντιδρούσε γιατί δε θέλει αυτή την καινούρια δανειακή σύμβασή; Τους εκβιασμούς σας αλλού!!
    Αν δεν κάνω λάθος αν παραιτηθεί ο πρωθυπουργος δεν έχουμε εκλογές; Αυτά για κυβέρνηση συνεργασίας κτλπ δεν είναι παράνομα αφού είναι χωρίς λαϊκή εντολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός @ 7.34 και έχοντας τη δεδηλωμένη το κομμα του έχουμε νεο πρωθυπουργό από την κοινοβουλευτική ομάδα (άρθρο 38 του συντάγματος, αν δεν κανω λάθος).
    Θυμησου την περίπτωση του Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.