ΝΑΙ στην Ευρώπη, σημαίνει αυτόματα ΟΧΙ στην Δανειακή σύμβαση και το ΔΝΤ.

Αυτή είναι η θέση μας. Αυτή είναι η αλήθεια που όλοι οι πραξικοπηματίες της Δημοκρατίας, οι Εθνικοί μειοδότες που έφεραν τον Γιώργο Παπανδρέου στην κυβέρνηση, προσπαθούν να κρύψουν.
Όπως έκρυβαν την συμφωνία με το ΔΝΤ όταν εμείς κραυγάζαμε.
Όπως έκρυβαν τις συναντήσεις του Παπανδρέου με τους διεθνείς οικονομικούς τρομοκράτες, τον Σόρος, τον Ρουμπινί, την Goldman Sachs.
Όταν έκρυβαν τις μεθοδεύσεις για το μνημόνιο, όταν εμείς τις αποκαλύπταμε.
Καμμία ανοχή λοιπόν, καμμία αμφισβήτηση.
Το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση αντίκεινται στο Εθνικό δίκαιο αλλά και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Η ψήφιση τους ήταν αποτέλεσμα άθλιας συναλλαγής του πρωθυπουργού με το "σύστημα Στρως Καν", με ντόπιους επίορκους πολιτικούς και με την ανοχή της Γερμανικής διοίκησης που γνώριζε την άθλια παρανομία και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια του κύκλου του κυρίου Παπανδρέου.
Το πρόβλημα χρέους οποιασδήποτε χώρας της Ευρωζώνης, καλύπτεται απολύτως Ευρωπαϊκά από το άρθρο 122 της συνθήκης της Λισσαβώνας το οποιό και θα ενεργοποιείτο στο Ecofin που είχε προγραμματιστεί 48 ώρες μετά την ψήφιση του μνημονίου! Ο Παπανδρέου όμως με τον Παπακωνσταντίνου φρόντισαν να ακυρώσουν το Ευρωπαϊκό κεκτημένο με αγώνα δρόμου ωστε η υπαγωγή στο ΔΝΤ να προλάβει την ενεργοποίηση του άρθρου και τα κατάφεραν με την παράνομη συναίνεση της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής διαπλοκής. (Είχαμε αποκαλύψει τότε την μυστική αναφορά της Goldman Sachs για το θέμα).

Η Ευρωπαϊκή διαπλοκή άλλωστε, η ίδια που ακύρωσε τον "Βασικό Μέτοχο" (ο οποίος ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ μετά από 4 χρόνια στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο), δεν είχε καμμία διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη, όπως ορίζει το άρθρο 122, για να επιλυθεί η κρίση χρέους της Ελλάδας.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η συνδιαλλαγή Ελληνικής - Ευρωπαικής διαπλοκής ακυρώνει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο!
Άρα, δημοψηφίσματα με "Ναι στην δανειακή σύμβαση και το Ευρώ" είναι μία τεράστια απάτη. ΝΑΙ στο Ευρώ, σημαινει ΟΧΙ στην δανειακή σύμβαση. Σημαίνει ενεργοποίηση όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από την συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη. Σημαίνει ΑΚΥΡΩΣΗ κάθε συμφωνίας που εμπλέκεται το αντευρωπαϊκό, κερδοσκοπικό "ίδρυμα" ΔΝΤ.
Σημαίνει ότι το πρόβλημα ελλείμματος θα το αντιμετωπίσουμε με μέτρα Εθνικά και αποφασιστικά. Σημαίνει ότι θα διεκδικήσουμε τα οφειλόμενα σε διεθνές επίπεδο. Θα συγκρουστούμε με ότι ρημάζει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Την διαπλοκή, τους επίορκους πολιτικούς και τους τοκογλύφους που υποθάλπτονται στο "φιλικό" περιβάλλον που δημιουργεί η σήψη.
Οφείλουμε να χτυπήσουμε την Siemens, τους Τσουκάτους, τους Λαυρεντιάδηδες, τους επίορκους διοικητές κρατικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και να θεσμοθετήσουμε αποζημιώσεις από τις εταιρείες και δήμευση περιουσιών από τα πολιτικά πρόσωπα και τα φυσικά πρόσωπα της διαπλοκής.
Αφού αποδείξουμε ότι ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ, τότε και μόνο θα έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε στον Ελληνικό λαό για "μνημόνια" και θυσίες. Σε Εθνικό επίπεδο όμως.
Όταν ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ τα πρόσωπα που απέλαβαν πακτωλούς χρημάτων, όταν ο λαός δει τους κυρίους με τα βαρύγδουπα ονόματα και πρώτους βαθμούς συγγένειας με ανώτατους άρχοντες στην φυλακή, τότε θα μιλήσουμε για την απόδειξη του ψιλικατζή.
Δεν γίνεται κύριε Σαμαρά να νομιμοποιούμε το αντευρωπαϊκό και παράνομο μνημόνιο, όταν εσείς ο ίδιος έχετε δηλώσει ότι θα οδηγήσετε στην δικαιοσύνη όσους το επέβαλλαν! Δεν μπορούμε να συζητάμε με τον κύριο Παπανδρέου με όρους πολιτικούς, παρά μόνο με νομικούς.
Το μόνο δημοψήφισμα που πρέπει να γίνει, είναι για την λαϊκή νομιμοποίηση μίας ανώτατης δικαστικής αρχής που θα ασχοληθεί με την τιμωρία των κυρίων Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κλπ, ώστε να μην χαθούν και αυτοί στην ομίχλη της γραφειοκρατίας και της αρνησιδικίας.
Όποιοι πολιτικοί κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση, θα μας έχουν παραστάτες.

Σχόλια