Κύριε Πρωθυπουργέ σήμερα 31 Οκτωβρίου, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των άλλων : Ευχαριστήσατε τα μέλη της ΚΟ διότι τα μέλη της στάθηκαν στο ιστορικό τους ύψος, παραβλέποντας εσείς ο ίδιος ότι ξεκινήσατε 160 και μείνατε 153 μέσα σε δυο χρόνια. Είπατε ότι..
υπήρχαν χώρες που έδιναν πλαστά στοιχεία στην ΕΕ. Μα μόλις προχθές ο Γάλλος Πρόεδρος κατήγγειλε τη χώρα μας ότι εισήλθε στην Ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία. Και αυτό έγινε επί ημερών κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, στην οποία εσείς ήσασταν κορυφαίος υπουργός ! Εξαγγείλατε την διενέργεια δημοψηφίσματος μόλις καταρτισθεί η νέα δανειακή σύμβαση για να αποφασίσει ο λαός επ αυτής!!!
Μα καλά ποιος σας συμβουλεύει και τα λέτε όλα αυτά;
Τους Ευρωπαίους ηγέτες τους ρωτήσατε ;
Και αν οι Ευρωπαίοι που υποτίθεται θέλουν να μας σώσουν εκλάβουν αυτή σας τη θέση ως κοροϊδία και ακυρώσουν ότι αποφάσισαν προ εβδομάδος, τι θα γίνει; Αυτό το σκεφθήκατε ή θα μπούμε σε περιπέτειες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις;
Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.