Παιχνίδια επιχειρηματιών και βουλευτών χωρίς μέλλον στη ΝΔ

Ασκούνται φοβερές πιέσεις από όλες τις πλευρές στον Σαμαρά. Ακόμα και για …ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών της ΝΔ γράφουν τα διαπλεκόμενα παπαγαλάκια, αναπαράγοντας όσα τους λέει η πλευρά Βενιζέλου.
Με ναυαρχίδα τον Sky, ψάχνουν για πρόθυμους γαλάζιους βουλευτές και απειλούν τον Σαμαρά ότι αν δεν συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ τη Ντόρα και τον Καρατζαφέρη θα βρουν τους 180 συμπληρώνοντας τους ήδη πρόθυμους με βουλευτές από τη ΝΔ

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βγήκε και πρότεινε να αναλάβει πρωθυπουργός ο Προβόπουλος της Τράπεζας της Ελλάδος που έκανε τόσον καιρό ότι του έλεγε ο Παπανδρέου
Κιλτίδης και Καρατζαφέρης καλούν τον Καραμανλή να …νουθετήσει τον Σαμαρά.
Ο Αντώναρος είπε οτι η ΝΔ δεν είναι «κτήμα κανενός» !!!. Δεν του είπε κάποιος ότι η ΝΔ ανήκει στις εκατοντάδες χιλιάδες που ψήφισαν τον Σαμαρά για αρχηγό;
Ταυτόχρονα τα διαπλεκόμενα κανάλια τρομοκρατούν λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι ένα  βήμα από την χρεοκοπία κι αυτό το επιχείρημα υποτίθεται πως έχουν οι προς …ανεξαρτητοποίηση βουλευτές της ΝΔ.
«Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε. Πρέπει να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση ώστε να προχωρήσουμε στην εκταμίευση της 6ης δόσης» δηλώνει την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μόσιαλος
Εμείς ένα θα πούμε:  Το γεγονός και μόνο ότι κάποιοί βουλευτές της ΝΔ συνομιλούν με το ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Προεδρος του κόμματος διαπραγματεύεται, αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν ως 5η φάλαγγα μεσα στη ΝΔ. Πρέπει να ληφθούν αμέσως μέτρα.
Στο μεταξύ, για να μην κουράζεστε διαβάστε αποσπάσματα από σημερινές εκπομπές και θα καταλάβετε τα παιχνίδια που παίζουν και ποιος τα παίζει
BHMA FΜ
Νέα δεδομένα στην προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας δημιουργούν οι δηλώσεις Μόσιαλου στη ΝΕΤ. Εντός της ημέρας θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία περί της κυβέρνησης συνεργασίας και του ονόματος του νέου πρωθυπουργού, τόνισε ο κ. Μόσιαλος. Επισήμανε ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις και διευκρίνισε ότι έως αύριο πρέπει να κλείσει το όνομα του νέου πρωθυπουργού.
Ελπίζω ο πατριωτισμός του Αντ. Σαμαρά να νικήσει τον ιδιότυπο εγωισμό του, που είναι ο μόνος που μπορεί να αναστήσει τον Γ. Παπανδρέου, δήλωσε στο σταθμό ο Γ. Καρατζαφέρης. Εκτίμησε επίσης ότι αν δεν συναινέσει, υπάρχουν πολλοί βουλευτές της ΝΔ που θα διαφοροποιηθούν, προσθέτοντας ότι σε αυτή την περίπτωση ο Αντ. Σαμαράς επιμείνει σε εκλογές, ο ίδιος θα αρχίσει να απευθύνεται στην ΚΟ της ΝΔ.
Η ΝΔ δεν είναι κτήμα κανενός, δηλώνει ο Ευ. Αντώναρος στον σταθμό, απαντώντας στα περί διαγραφών ή μη συμμετοχής στα ψηφοδέλτια για όσους βουλευτές υπέγραψαν το κείμενο για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Αναφερόμενος σε όσους διακίνησαν αυτά τα σενάρια, έκανε λόγο για μυαλά του χθες, προσθέτοντας ότιι ο ίδιος κινείται πάντα στις γραμμές της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής.
Σαφείς αιχμές Αντώναρου για κάποιους που είναι κοντά στην ηγετική ομάδα της ΝΔ και οι οποίοι απειλούν με διαγραφές ή με μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των «5» βουλευτών.
(ΣΣ, ποιους εννοεί ο Αντώναρος; Γιατί δεν τολμάει να το πει ανοικτά; Μπορεί να του πει κάποιος παρακαλώ ότι η ΝΔ ανήκει στις εκατοντάδες χιλιάδες που έβγαλαν τον Σαμαρά αρχηγό;)
ΣΚΑΙ:
Μ. Βαρβιτσιώτης: “Δεν χρειάζεται να είναι ενεργοί πολιτικοί στο νέο σχήμα. Για Πρωθυπουργός χρειάζεται ένα πολιτικό πρόσωπο που θα συνενώνει, μπορεί να είναι ο Διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας. Δεν θα μπορούσε να είναι ένας πρώην Πρωθυπουργός. Ο κ. Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στέλεχος της ΝΔ. Αν ο χρόνος των εκλογών είναι στις 6 εβδομάδες ή στις 12 δεν νομίζω ότι είναι το κυρίαρχο. Θα μπορούσαμε να έχουμε σαν ορίζοντα τον Φεβρουάριο”
Θ. Σκυλακάκης: Πρέπει να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια. Η συγκυβέρνηση χρειάζεται και πριν αλλά και μετά τις εκλογές.
Π. Μανδραβέλης: Και εκλογές να έχουμε θα έχουμε πάλι ένα απαξιωμένο πολιτικό σκηνικό και σε έξι μήνες θα ξαναβρεθούμε στα ίδια.Το πιο πιθανό σενάριο αν και απευκταίο είναι αν δεν πάρουμε την 6η δόση να αναγκαστεί για λόγους ρευστότητας η κυβέρνηση να κυκλοφορήσει παραλλήλως με το ευρώ ένα άλλο νόμισμα εντός της χώρας.

Σχόλια

  1. Οταν παιρνει φωτια το σπιτι του γειτονα,θα ερθει και στο δικο σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.