Επιτέλους μπήκε τέλος στον κατήφορο της χώρας


Η συμφωνία της 6ης Νοεμβρίου είναι αρχή για να ξεκινήσει μία άλλη περίοδο για την Ελλάδα . Ξεκινάει η εποχή της αξιοπρέπειας, της διεκδίκησης, της ανάπτυξης
Η καταστροφική πορεία και ο διεθνής διασυρμός της χώρας, οι παλινδρομήσεις, η αδράνεια, οι θυσίες χωρίς αντίκρισμα, η υποτελική συμπεριφορά στους δανειστές έχουν τελειώσει. Και έχουν τελειώσει γιατί ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ανήκουν στο χθες, παρέδωσαν την εξουσία και την κυβέρνηση.
Η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, τα 
συνεχή καταστροφικά διλλήματα του τύπου ή χρεοκοπία ή μνημόνιο, η λήψη αποφάσεων ερήμην του λαού ανήκει στο χθες. Οι εκλογές θα γίνουν το Φεβρουάριο και λαός θα αποφασίσει με ηρεμία χωρίς εκβιασμούς και ψευδοδιλλήματα, ποιά πολιτική επιθυμεί να ακολουθήσει η χώρα, ποια θα είναι η κυβέρνηση του, ποιοι θα είναι οι βουλευτές του, θα αποφασίσει επιτέλους ο ίδιος για το μέλλον του και όχι αυτοί που του είχαν υποσχεθεί ότι λεφτά υπάρχουν.
Ξεκινάει η περίοδος της επαναδιαπραγμάτευσης, η αλλαγή πολιτικής, η προσπάθεια για ανάπτυξη της Ελλάδας. Θα ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση της χώρας, η οποία είναι αναπόφευκτη αφού η χώρα έχει συνέχεια και δεν έχει οικονομική ρευστότητα , άλλα δεν θα ψηφιστούν άλλα νέα μέτρα. Οι συζητήσεις για τα νέα μέτρα θα γίνουν το Ιούνιο του 2012, επομένως θα τα διαπραγματευθεί η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2012
Με άλλα λόγια τώρα αρχίζει η επαναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά. Και θα ολοκληρωθεί όταν η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι ο ηγέτης που προκύπτει από τις συγκυρίες και τις αποτυχίες των άλλων, είναι ένας σύγχρονος ηγέτης που θέλει να αλλάξει την κοινωνία, μια κοινωνία που είναι σε παρακμή και επιχειρεί την επανεκκίνηση εκείνων των μηχανισμών που θα αναγεννήσουν την ελληνική κοινωνία. Η νέα μεταπολίτευση ξεκινάει τώρα, η ελπίδα υπάρχει. 


ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ

http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_9585.html

Σχόλια

  1. Δείτε το videaki και δείτε ποιοι τον περιστοιχίζουν .
    http://www.youtube.com/watch?v=rK-B9vLHERQ&feature=related

    Αν περιμένετε να δείτε τον Σαμαρά πρωθυπουργό μάλλον χάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ληγμένα παίρνετε; Η εξαθλίωση των Ελλήνων είναι δεδομένη, η εκχώρηση των Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας προ των πυλών.
    Ξυπνήστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έπαιρναν ληγμένα αγαπητέ ταλιμπάν θα ήταν καλά, το έχουν ρίξει στα βαρεία παραισθησιογόνα και δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.
    Μέσα στη κομματική τους μαστούρα νομίζουν οτι ο Σαμαράς τους έσωσε, νομίζουν οτι έγιναν κυβέρνηση, νομίζουν οτι μπορείς να φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Η νέα μεταπολίτευση ξεκινάει τώρα, η ελπίδα υπάρχει.

    Μόνο που δεν μας είπατε για ποιούς "υπάρχει ελπίδα" με τραπεζίτη Πρωθυπουργό

    Μήπως εννοείτε για τον τραπεζικό δείκτη στο χρηματιστήριο?

    Για το λαό πάντως λίγο χλωμό το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.