ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ!



 Ο Καρατζαφέρης την κοπάνησε για να μη μπει στην κυβέρνηση!
Μιλάμε για τον ορισμό της κωλοτούμπας! Το είχε στήσει από την αρχή! Ρεζίλι στους δημοσιογράφους έγινε ο
απίστευτος!
Ενώ ο Σαμαράς ήταν απέξω, εκείνος έφυγε ΔΗΘΕΝ εκνευρισμένος που οι άλλοι τρεις συζητούσαν χωρίς αυτόν!!! Ο άνθρωπος είναι μεγάλο θέατρο τελικά....

http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_1698.html

Σχόλια

  1. Δυστυχώς ο κωλοτούμπας έχει απόλυτο δίκιο.
    Οσοι δεν τον καταλαβαίνουν να βγάλουν άμεσα τις γαλαζοπράσινες παρωπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλήρη κατάρευση των κομμάτων έρχεται
    http://www.tsantiri.gr/politiki/politiki-dialisi-erchonte-diaspasis-sta-2-megala-kommata.html
    και συ ασχολείσαι με τον κωλοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε να μιλάμε σοβαρά για σοβαρούς ανθρώπους. Ο κωλοτούμπας μιλάει πολύ και λέει μπούρδες. Προ ημερών μας έλεγε ότι εντός ολίγου θα ήταν ο πρωθυπουργός, κάποια άλλη στιγμή μας είπε ότι συμβούλευσε τον ΓΑΠ για διάφορες ενέργειες, άκουσα για ένταξη στο ΔΝΤ αλλά μπορεί να κατάλαβα λάθος, και παίζει τον ρόλο του συμβουλάτορα και κάνει ότι μπορεί να κατηγορήσει την ΝΔ και τον Σαμαρά ελπίζοντας σε καμια ψήφο. Πιστεύει παραγματικά ότι όλα αυτά θα τον βοηθήσουν; Δεν νομίζω. Και αυτοί οι φωνακλάδες που έχει δίπλα του, εκτός του κ. Βορίδη που δείχνει σοβαρός, μάλλον ζημιά του κάνουνε. Το πρόβλημά τους είναι η ΝΔ. Σαν δεν ντρέπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Ψωμιάδης από τα Σκόπια θα μας σώσει!Τον φέρνουν άρον άρον,μόνο αυτός μπορεί με το εκτόπισμα του θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετο με το παρόν άρθρο αλλά δεν ξέρω που να βάλω το σχόλιο μου. Μόλις άκουσα ένα "διάγγελμα" του ΓΑΠ. Ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του, μέχρι και στο ΜΕGA το κατάλαβαν και το σχολίασαν αναλόγως. Πρέπει επειγόντως να φύγει από παντού, να μη έχει καμια απολύτως επιρροή στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Και να ετοιμάζεται και κάποιο δικαστήριο. Εδώ δεν χωράει το "αθώος λόγω βλακείας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε τη δήλωση Σαμαρα
    http://www.tsantiri.gr/politiki/samaras-eno-piname-mia-portokalada-perimenontas-ton-karatzaferi-aftos-efige.html
    Ποιοί ήταν οι ανεμοι και ποια τα ύδατα, ο Πετσάλνικος ?
    Σοβαρότητα μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.