Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟ

Φίλες/φίλοι συμπολίτισσες/ες,

Όλοι ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Οι θυσίες που μας ζητούνται επιβαρύνουν τα οικονομικά των οικογενειών μας καθημερινά, ολοένα και περισσότερο.

Η επιβολή του “έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών” μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ αποτελεί το πλέον κοινωνικά άδικο μέτρο καθώς δεν συνδέεται με το ύψος του εισοδήματός μας, ούτε με τον τρόπο κτήσης του ακινήτου.
Ειδικότερα, είναι πολύ μεγάλο το βάρος για όσους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν να πληρώσουν το τέλος και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η παράταξή μας, «Η Καλλιθέα αλλάζει», ανέλαβε πρωτοβουλία για να αντιμετωπιστεί αυτή η μεγάλη κοινωνική αδικία. Με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών οργανώνει συλλογική προσφυγή κατά της αυθαιρεσίας.
Για το σκοπό αυτό, όλοι μαζί προσφεύγουμε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για να μας επιστρέψουν τα χρήματα που στον καθένα ατομικά καταλογίσθηκαν.

Δημήτρης Κάρναβος

Τηλ. Επικοινωνίας: 6948151789
Email: i.kallithea.allazei@gmail.com, facebook:www.facebook.com/i.kallithea.allazei

notiosxtypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.