Το δωράκι της Κυβέρνησης στη διοίκηση της ΔΕΗ!

Φαίνεται ότι η ΔΕΗ παίρνει το δωράκι της από την Κυβέρνηση μιας και βάζει πλάτη για την είσπραξη του Βενιζελικού χαρατσιού των ακινήτων!  Ποιο είναι το δωράκι; Είναι μια ακόμα αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη αύξηση της ΔΕΗ μέχρι και 19% στα τιμολογιά της από 1η Ιανουαρίου! Μην με ρωτήσετε ποιος θα πληρώσει....
Μα ο κυρίαρχος λαός!!

Σχόλια

  1. ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ
    Τι σημαίνει άραγε ευπαθείς ομάδες?
    Γιατί συνεχώς υποχωρούν στις ρυθμίσεις για το χαράτσι?
    Διότι αυτό το χαράτσι είναι εντελώς αντισυνταγματικό και εντελώς αντίθετο απο κάθε λογική.
    Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε ενοίκιο για την περιουσία μας.
    Επειδή δεν πληρώνουν τουλάχιστον οι μισοί σταμάτησαν την προπαγάνδα ότι δήθεν έχει πληρώσει το 80%.
    Επειδή δεν πληρώνουν τουλάχιστον οι μισοί σταμάτησαν την προπαγάνδα ότι δήθεν θα κόβουν το ρεύμα σε 40 μέρες και το πήγαν στις 80 μέρες.
    Επειδή τους ξεφτίλισε η ανακοίνωση του Ευρωπαίου επιτρόπου πάλι προσπαθούν να τα μαζέψουν.
    Ο αγώνας ενάντια στο απαράδεκτο χαράτσι πρέπει να συνεχιστεί και στο τέλος ο λαός θα νικήσει.
    Όλοι οι Έλληνες (εκτός από ένα 10% που αποτελεί το μεγάλο κεφάλαιο) ειμαστε "ευπαθής" ομάδα.
    Θα συστήνουν λέει τριμελή επιτροπή για να διαπιστώνουν αν υπάρχει αδυναμία πληρωμής.
    Η επιτροπή θα περιλαμβάνει και αστυνομικό. Το ακούσατε...το καταλάβατε όμως? Τι δουλειά έχει ο αστυνομικός σε μία τέτοια επιτροπή?
    Φίλοι, απανταχού έλληνες σήμερα ζούμε μια πραγματική χουντα. Είναι πλέον ολοφάνερο.
    Όσο μεγαλώνει ο αριθμός των ατόμων που αντιστέκονται και δεν πληρώνουν τόσο πιο γρήγορα θα πάρουν πίσω αυτό το αισχρό χαράτσι.
    ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Εμπεδώστε το. Δείξτε δύναμη και όχι φόβο. Κανείς δεν μπορεί να σας κόψει το ρεύμα σύμφωνα με την Ευρωπαικη νομοθεσία. Αρκεί να πληρώσετε μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στο ηλεκτρικό ρεύμα και τα δημοτικά τέλη και ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ¨Οποιος πληρώνει να ξέρει ότι όταν καταργηθεί το χαράτσι θα είναι δαιδαλώδεις οι διαδικασίες για να πάρει τα χρήματα του πίσω.
    Απανταχού Ελληνες! Δείξτε αλληλεγγύη στους φτωχούς, τους ανέργους ,τους αναξιοπαθούντες.
    Δείξτε αλληλεγγύη στον ίδιο σας τον ευατό.
    Κανείς σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να το πληρώσει κι ας το θέλει.
    Με τις συνεχείς περικοπές στα εισοδήματα κανείς δεν θα μπορεί.
    "Οταν ταίζεις τα τέρατα μεγαλώνει και η ορεξή τους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιχείρηση επιστροφής του ελληνικού λαού και της κοινωνίας στο 15ο Αιώνα καλά κρατεί.

    Το αποτυχημένο μέτρο του χαρατσιού μέσω τιμολογίου της ΔΕΗ, παρόλα όσα λέει η "κυβέρνηση" Παπαδήμου, δεν αποφέρει χρήματα. Δημοσιεύσεις στον κυριακάτικο Τύπο αναφέρουν πως η ΔΕΗ εισέπραξε μόλις 100 εκατομμύρια για το "ελληνικό κράτος", αντί για 1,7 δισεκατομμύρια που ανέμενε ο πολυχρονεμένος Βεζύρης μας ο Μπενίτο. Κοινώς, που θα μαζέψουν τα λεφτά; Από αυτούς που δεν τα έχουν;

    Τώρα, επιχειρούν να αυξήσουν το τιμολόγιο κατά 20% (19 για να μην φαίνεται). Θα συνεχίσουν μέχρι να δουν αντίδραση. Η οποία θα αργήσει, γιατί "πρέπει να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις".

    Βρε, βλαμμένοι ραγιάδες! Τι μισθοί και συντάξεις; Σας τους έχουν πάρει ήδη και εσείς περιμένετε; Αφού είμαστε έτσ, μας αξίζει ό,τι θα μας κάνουν! Όσοι επιβιώσουν, μπορεί και να αλλάξουν μυαλά και να καταλάβουν ότι η επιβίωση όλων μας είναι συνυφασμένη με την ελευθερία.

    Αντε και εις ανώτερα, όταν θα μας σταματάνε οι χωροφύλακες στο δρόμο και θα μας αδειάζουν τις τσέπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.