Έχει τρελαθεί ο κόσμος...Ηλίθιοι "Πουλάνε" την Ελλάδα

Δείτε ιστοσελίδα  που άνοιξαν προφανώς κάποιοι ηλίθιοι στο εξωτερικό..
"Claim your piece of Greece"
"Διεκδίκησε το κομμάτι που θες στην Ελλάδα"...
Αυτό γράφουν οι απίστευτοι και απαράδεκτοι τύποι στην ιστοσελίδα τους:
European Tax Payers have paid a lott of their money to help Greece.
If Greece is not able to pay back its debts, the people of Europe own Greece. So now you claim a piece of your favorite holliday destination! Use the land for your own needs! Build a nice vacation villa, swimmingpool, invite your guests and go sailing on the sea you own. Make fun! Greece is yours!
Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει πολλά χρήματα να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα δεν είναι ικανή να πληρώσει τα χρέη της, η Ελλάδα ανήκει στους ευρωπαίους. Έτσι τώρα διεκδίκησε το κομάτι του αγαπημένου σου προορισμού διακοπών. Κτίσε ένα εξοχικό, μια πισίνα, κάλεσε τους φίλους σου και πήγαινε για ψάρεμα..
Διασκέδασε η Ελλάδα είναι δική σου..

Σχόλια

  1. Παιδιά δείξτε τι σημαίνει Ελλάδα γεμίστε το χάρτι με ελληνικές σημαίες.
    Μπείτε μέσα στο site και βάλτε ελληνικές σημαίες παντού, είναι απλό.
    Αριστερό κλικ στη πόλη ή τοποθεσία και ανοίγει ο διαλογος επικοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πήρα οικόπεδο στη Γερμανία από τα κλεμμένα του πολέμου. Παιδιά μπειτε μεσα και παρτε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο μίζερα, συχαμερά και τρισάθλια ανθρωπάρια μπορούσαν να σκεφτούν να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο. Ελλάδα ας τους ενημερώσει κάποιος δεν είναι μόνο οι ανάξιοι πολιτικοί της. Ελλάδα είναι κι οι "300" του Λεωνίδα που καλά θα κάνουν οι σκατοευρωπαίοι που θέλουν να αποκτήσουν το κομμάτι τους εδώ να τους θυμηθούν μπας και καταλάβουν τι τους περιμένει αν επιμενουν στη μοιρασιά. Αλλά φαντάσου τη σκατοζωή που ζούν στις μίζερες μουντές πατρίδες τους και πόσο τις αγαπούν για να κάνουν σαν τρελλοί για ένα κομμάτι γης, έστω και μέσω εικονικής πραγματικότητας στη δική μας πατρίδα.
    Ουστ ντοπαρισμένα αλκοολικά ρεμάλια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο καλαμπουρι, δυο Ολλανδοί θέλουν τη Γυαρο.
    Παιδια μπείτε και βαλτε ελληνικές σημαίες παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.