Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

"Εάν δεν πατήσεις εδώ φρένο, τότε θα έρθουν και άλλα"

Φ.Κρανιδιώτης: «Χάρτινη απειλή» η μη καταβολή της 6ης δόσης
"Εάν δεν πατήσεις εδώ φρένο, τότε θα έρθουν και άλλα" δήλωσε το πρωί στο ΣΚΑΪ ο Φαήλος Κρανιδιώτης και εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να επιμείνει στη στάση του και να μην υπογράψει.
Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης χαρακτήρισε "χάρτινη απειλή" τον κίνδυνο πτώχευσης της χώρας, έκανε λόγο για
"εσφαλμένες προϋποθέσεις" από την πλευρά των ευρωπαίων και εξέφρασε την αίσθηση ότι όλο αυτό που γίνεται έχει και ελληνική προέλευση, με σκοπό να ταπεινωθεί ο πρόεδρος της ΝΔ και να έχει απώλειες.

Είπε ακόμα ότι η στάση του κ. Σαμαρά είναι πολιτική αυτοθυσίας και όχι υποταγής. Επανέλαβε ότι η ΝΔ δε συγκυβερνά και δεν πρόκειται να "γίνει πλυντήριο" των όσων έκανε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια και δήλωσε βέβαιος ότι η ΝΔ θα πετύχει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές. Σε ερώτηση εάν ο ίδιος θα "κατέβει" τις εκλογές, δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει εάν του το ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ερωτηθείς για τον αναβρασμό που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της ΝΔ, ο κ. Κρανιδιώτης επεσήμανε ότι σε ένα κόμμα θα πρέπει να υπάρχει ιεραρχία και πειθαρχία και "όποιος παραβιάζει τους κανόνες και την προοπτική του κόμματος, τότε οι αρμόδιοι θα πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει".
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63563936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.