ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΝ - ΤΡΙΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

H IΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...

Σχόλια

  1. Τι εννοεί η ανάρτηση.
    Προσπαθώ να καταλάβω, αλλά .... δεν, καθώς δεν υπάρχει καμμια ταύτιση με τη σημερινή κατάσταση.
    Ο αναρτήσας παρακαλείτε για εξηγήσεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η οικογένεια Παπανδρέου το έχει παράδοση να κρατιέται με νύχια και με δόντια στην εξουσία και να αποκλείει από την πολιτική οποιονδήποτε θα μπορούσε να έχει διαφορετική άποψη και προσανατολισμό από αυτή που τους επιβάλλουν τα ξένα κέντρα που τους συντηρούν στην εξουσία.Από τους άγγλους με τον παππού Παπανδρέου(που μας τον έφεραν το 44 από το Κάιρο), μέχρι τους αμερικανούς για τον πατέρα Ανδρέα και τον Τζέφρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.