Αυτή την πιστωτική ικανότητα της Ελλάδας (Α+ )παρέλαβες κ. Παπανδρέου..

 

και μέσα σε 2 χρόνια την έστειλες στα σκουπίδια..
Nα γιατί φτάσαμε ως εδώ και αντί να καυχίεσαι πρέπει να ντρέπεσαι.

Σχόλια

  1. είναι δύσκολη γκόμενα η κυβέρνηση και δεν πέφτει με τίποτα. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΝΕΚΔΟΤΟ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O λαικισμός του Αρίστου συνεχίζεται ....
    Ναι αυτό εγινε αλλά η τάση των δεικτών όταν παρέλαβε ήταν αρνητική ενώ όταν παρέλαβε ο Κωστάκης ήταν θετική. Αυτό το καταλαβαίνει και ο πιό αδαής.
    Αυτή τη στιγμή όμως το θέμα δεν είναι τι έγινε, καθώς αυτά τα κατέγραψε η ιστορία και θα τα κρίνει στο μέλλων, το θεμα είναι τι θα γίνει.
    Και σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει και να λάβει θέση ο κ. Σαμαράς. Γιατί αν στην κρίσιμη αυτή ώρα δεν λάβει τις ευθύνες του και δεν παραμερίσει το προσωπικό του εγώ, δυστυχώς και αυτόν θα τον προσπεράσει η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κοιτάξτε κάτι άλματα που έκαναν τα γραφήματα επί κυβερνήσεως Σημίτη. Μάγος ο άνθρωπος στη δημιουργική λογιστική. Ήρωας ο Καραμανλής που τους κράτησε σταθερούς, για να πάει τελικά ταμείο ο Yorgo.
    Μπράβο Αρίστο που με τον λαϊκισμό σου ξεσκεπάζεις τους ανώνυμους προστάτες του συστήματος. κοίτα που για κάποιους ο λαϊκισμός (Λαϊκισμός είναι μία μορφή κοινωνικο-πολιτικής σκέψης, στρατηγικής και συμπεριφοράς που αντιπαραβάλλει τα συμφέροντα και τις επιθυμίες της μάζας του λαού ενάντια στις ελίτ.) είναι έγκλημα. Πολύ δημοκρατία έπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.