Το ΔΝΤ δέχεται τις προτάσεις Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου!!



Και εκεί που τα παπαγαλάκια προσπαθούσαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να μας πείσουν ότι το μνημόνιο είναι σωστό και τα μέτρα που προτείνει είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συνταγή για έξοδο από την κρίση, έρχεται το ίδιο το Δ.Ν.Τ. να κάνει ΑΠΟΔΕΚΤΗ την επιστολή ΣΑΜΑΡΑ και το σημαντικότερο ΟΛΩΝ, να κάνει δεκτές τις προτάσεις του για ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!!
Τι λέτε τώρα κύριε
Παπανδρέου; Κύριε Παπακωνσταντίνου; Κύριε Βενιζέλε;

Αυτά είπε χθές το ΔΝΤ:

«Καλωσορίζουμε το ότι η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την υποστήριξή της για τους βασικούς αντικειμενικούς στόχους και τις πολιτικές του προγράμματος, το οποίο υποστηρίζεται από το πρόγραμμα ύψους 110 δισ. εκατ. ευρώ σε οικονομική υποστήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας και το Ταμείο».
Και συνέχισε:
  «δεσμεύτηκε να διαβεβαιώσει ότι όποιες αλλαγές στις πολιτικές ενδέχεται να προτείνει η ΝΔ, θα είναι συνεπείς με το βασικό πλαίσιο αυτού του προγράμματος».

Περίεργα πράγματα: το ΔΝΤ "αδειάζει" τους Ευρωπαίους εταίρους μας και..."στηρίζει" τις θέσεις Σαμαρά. 

Θα μας τρελάνουν αυτοί. Αδειάζουν την Ε.Ε. ως "άσχετη", αδειάζουν τον Παπανδρέου ως Yesman, λένε ότι δεν θα περιμένουν τους Ευρωπαίους και καλωσορίζουν την επιστολή Σαμαρά.
Μέχρι και ο Μιχάλης Ιγνατίου, που έχει πάντα καλή πληροφόρηση από το ΔΝΤ, σάστισε...
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!
ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ
Υ.Γ.
Εξάλλου και ο Τσίμας το γράφει στο βιβλίο του για την έκπληξη των ΔΝΤιανών από τα συνεχόμενα ΝΑΙ της κυβέρνησης Παπανδρέου!!!

Σχόλια

  1. Το πολύ λιβάνισμα έκανε τον κόσμο να χάσει την πραγματικότητα για το τι συμβαίνει γύρω μας. Τώρα που έφυγε, από την εξουσία όχι από την μνήμη μας, ο διπλωμάτης ΓΑΠ σιγά σιγά θα μάθουμε την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη και τραβάμε ότι τραβάμε σήμερα.Και τότε φαντάζομαι οι Έλληνες να αντιδράσουν όπως πρέπει, να τον στείλουν στο Γουδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.