Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Επαρκής η επιστολή του Α. Σαμαρά;

Στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε προς τη Deutsche Welle ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να τοποθετηθούν επίσημα επί της επιστολής Σαμαρά καθώς δεν την έχουν ακόμη διαβάσει
Λεπτομέρειες, όπως διευκρίνισε, θα κοινοποιηθούν αργά σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί. Ανεπίσημα όμως διατυπώνεται στο Βερολίνο μια ικανοποίηση
για την στάση του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Γενική εκτίμηση είναι ότι έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Αυτό επισημαίνουν οι γερμανοί αναλυτές δίνοντας έμφαση στο ότι ο κ. Σαμαράς ζητά μεν τροποποιήσεις, ωστόσο, όπως τονίζουν, με μια πολύ προσεκτική διατύπωση και σε κάθε περίπτωση αυστηρά εντός του πλαισίου που έχει ήδη αποφασιστεί.
Deutsche Welle 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.