Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Μαθητής έβγαλε κουμπούρι στην τάξη!

Εβγαλε όπλο μέσα στην τάξη και απείλησε την καθηγήτρια και έναν συμμαθητή του! Ενα πρωτοφανές περιστατικό διερευνά η Ασφάλεια Ζακύνθου, ύστερα από καταγγελία εκπαιδευτικών ότι μαθητής σχολείου του νησιού καβγάδισε με καθηγήτρια μέσα στην τάξη και φέρεται να την απείλησε με πυροβόλο όπλο, το οποίο στη συνέχεια έστρεψε προς το μέρος συμμαθητή του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έγινε σε αίθουσα διδασκαλίας του Επαγγελματικού Λυκείου
του Αγίου Κήρυκα την περασμένη Παρασκευή, αλλά η αστυνομία ενημερώθηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αμέσως οι ανακρίσεις.
Καταθέσεις έχουν ήδη δώσει η εκπαιδευτικός που δέχτηκε την επίθεση, ο διευθυντής του σχολείου και εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου. Μάλιστα, για την υπόθεση πρόκειται να εκδώσει ανακοίνωση ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, μόλις ολοκληρωθεί η κατεπείγουσα προανάκριση την οποία διέταξε η Εισαγγελία Ζακύνθου.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί στην Ασφάλεια και ο ανήλικος που φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης και μόλις διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη.
Το συμβάν έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς, οι οποίοι φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους και έχουν ζητήσει να ληφθούν μέτρα από τους καθηγητές προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.
Ε.Π., espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.