Μαθητής έβγαλε κουμπούρι στην τάξη!

Εβγαλε όπλο μέσα στην τάξη και απείλησε την καθηγήτρια και έναν συμμαθητή του! Ενα πρωτοφανές περιστατικό διερευνά η Ασφάλεια Ζακύνθου, ύστερα από καταγγελία εκπαιδευτικών ότι μαθητής σχολείου του νησιού καβγάδισε με καθηγήτρια μέσα στην τάξη και φέρεται να την απείλησε με πυροβόλο όπλο, το οποίο στη συνέχεια έστρεψε προς το μέρος συμμαθητή του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έγινε σε αίθουσα διδασκαλίας του Επαγγελματικού Λυκείου
του Αγίου Κήρυκα την περασμένη Παρασκευή, αλλά η αστυνομία ενημερώθηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αμέσως οι ανακρίσεις.
Καταθέσεις έχουν ήδη δώσει η εκπαιδευτικός που δέχτηκε την επίθεση, ο διευθυντής του σχολείου και εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου. Μάλιστα, για την υπόθεση πρόκειται να εκδώσει ανακοίνωση ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, μόλις ολοκληρωθεί η κατεπείγουσα προανάκριση την οποία διέταξε η Εισαγγελία Ζακύνθου.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί στην Ασφάλεια και ο ανήλικος που φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης και μόλις διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη.
Το συμβάν έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς, οι οποίοι φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους και έχουν ζητήσει να ληφθούν μέτρα από τους καθηγητές προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.
Ε.Π., espresso

Σχόλια