Στα ύψη οι μετοχές της Τάνιας Ιακωβίδου

Νικολόπουλος και Μιχελάκης, έσπευσαν με εντολή Σαμαρά, να την ενισχύσουν. Θα δούμε τη γλυκιά δημοσιογράφο στα έδρανα της Βουλής; Γιατί όχι; Το αξίζει !
Στα πλαίσια της οργάνωσης της Ν.Δ. στο νομό Αττικής, η τοπική οργάνωση Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποίησε συγκέντρωση με  κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ Γιάννη Μιχελάκη. Παρευρέθησαν ..

και  μίλησαν στη συγκέντρωση ο τομεάρχης εργασίας και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και η πρώην αναπληρώτρια γραμματέας κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης της Ν.Δ. , δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου.


Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, ανέπτυξε την πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. για οικονομική πολιτική με αναπτυξιακό χαρακτήρα η οποία όπως είπε σε συνδυασμό με μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάσχεση της ύφεσης που βαθαίνει συνεχώς τα δύο τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Παράλληλα ο κύριος Μιχελάκης, επανέλαβε ότι απαιτείται τροποποίηση της υπάρχουσας πολιτικής του μνημονίου και αλλαγή αυτής της συνταγής κάτι που κατέστησε σαφές και ο πρόεδρος της Ν.Δ.  με κοινοποίηση επιστολής που εστάλη τόσο στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα όσο και στους ευρωπαίους εταίρους μας σε ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και διεθνές νομισματικό ταμείο.



Από την πλευρά της η πρώην αναπληρώτρια γραμματέας κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης και δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου, αναφέρθηκε στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής που έχει επέλθει μέσω της υφεσιακής και άκρως αντιλαϊκής πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση του Πασόκ, γεγονός που οδήγησε στη διεύρυνση της φτώχειας, στην αύξηση της ανεργίας στο 18,4% και στη πλήρη κατάρρευση του κράτους πρόνοιας με την ισοπέδωση μισθωτών και συνταξιούχων.


Τέλος ο τομεάρχης εργασίας και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ανέπτυξε με επιχειρήματα την πρόταση της Ν.Δ. στα εργασιακά ασκώντας σκληρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση του Πασόκ για τον  τρόπο αντιμετώπισης των εργαζομένων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Επίσης άσκησε κριτική στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την μονοπρόσωπη αντιμετώπιση των θεμάτων της οικονομικής επικαιρότητας όσο αφορά τη Ν.Δ. σημειώνοντας με έμφαση ότι αυτή η τακτική δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Σχόλια

  1. Βλέποντας τέτοια άρθρα μπορούμε άνετα να καταλάβουμε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
    Ε! είμαστε άξιοι της μοίρας μας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όταν ανοίξουν τα μάτια σου και βλέπεις να μάθεις να ανεβάζεις και τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κ.Ιακωβίδου στις εσωκομματικές της Ν.Δ.της 29-11-2009 με ποιον υποψήφιο είχε ταθεί υπέρ; Μα το θυμίζεις λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.