Σαμαρικότερος του Σαμαρά ο Φλωρίδης!!!



Xθες το βράδυ ο Γιώργος Φλωρίδης σε εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε τα εξής εκπληκτικά:
1. Η κυβέρνηση και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν διαπραγματεύθηκαν ποτέ και για τίποτε με τους δανειστές.
2. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Γιώργου Παπανδρέου, όπως το έβλεπα ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αμέλησε ή δεν κατάφερε να συγκροτήσει μία δυνατή ελληνική διαπραγματευτική ομάδα που θα μιλούσε συνεχώς με τους δανειστές.
3. Οι δανειστές μας δεσμεύουν με στόχους, όχι για μέσα με τα οποία...
επιτυγχάνονται αυτοί οι στόχοι. Εάν εμείς βρίσκαμε τα μέσα, εάν για παράδειγμα αντιμετωπίζαμε την φοροδιαφυγή, θα πιάναμε τους στόχους. Εάν τα καταφέρναμε δε θα αναγκαζόμασταν να μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, που είναι και η εύκολη λύση για μία κυβέρνηση που δεν είναι αποτελεσματική.
"Όταν τα λέμε εμείς αυτά, μας λένε λαϊκιστές και ότι δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια" παρατήρησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που συμμετείχε στην ίδια συζήτηση!
Άρα, ο κ. Φλωρίδης συμφωνεί με τον κ. Σαμαρά που λέει διαρκώς αυτά τα πράγματα. Ότι δηλαδή υπάρχει έδαφος, στο περίφημο "μείγμα πολιτικής" ώστε να αναπνεύσει ο Έλληνας. Αρκεί η κυβέρνηση, με την υποστήριξη του Λαού να παλεύει και να διαπραγματεύεται καλύτερα για το συμφέρον του τόπου!!!
Χ.Ε.Ν.
http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_1794.html

Σχόλια

  1. Πάει να σώσει την παρτίδα αυτός, που ψήφισε το μνημόνιο.
    Είναι και αυτός υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια των Ελλήνων, που είναι σε κατάθλιψη, κάτω από το όριο της φτώχειας,....
    Θέλει άφεση αμαρτιών;
    Όσοι εγκλημάτησαν σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων θα τιμωρηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.