Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΛΤΑ- ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 6.000.000 ΕΥΡΏ

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Συνέβη και αυτό ! 
Διαβάστε την απίθανη αυτή ιστορία στην ερώτηση (Βλέπε την φωτογραφία) που κατέθεσε ο Αργύρης Ντινόπουλος προς τον νέο υπουργό μεταφορών και υποδομών.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ, πριν λίγες ημέρες, γκρέμισε το ολοκαίνουριο συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων των ταχυδρομείων ( συνολικά 2.000 οχήματα ! )
για να δίνει τις δουλειές «έξω» και σε δικούς της εκλεκτούς.
Το καινούριο συνεργείο αυτοκινήτων των ΕΛΤΑ (που δεν πρόλαβε να λειτουργήσει) είχε κοστίσει στον έλληνα φορολογούμενο 6.000.000 ευρώ και η κατεδάφισή του (το μετέτρεψαν σε αποθήκες !) κόστισε άλλα 56.000 ευρώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.