Υπεγράφη η εκταμίευση 306.133 ευρώ από το ταμείο της Περιφέρειας για επιδόματα πρόνοιας νεφροπαθών

Την εκταμίευση ποσού ύψους 619.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 306.133 ευρώ προέρχονται από το ταμείο της Περιφέρειας, υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, προκειμένου να μπορέσουν οι νεφροπαθείς να λάβουν τα επιδόματα πρόνοιας, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
«Μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η κοινωνική μέριμνα και η συμπαράσταση προς τις ευπαθείς ομάδες είναι αναγκαία ευθύνη όλων μας τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Σχόλια

  1. Aristos, θα μας τρελάνεις τελείως ?
    Η πολιτική ζώή της Ελλάδας φλεγεται, οι εξελίξεις ειναι ραγδαίες, παμε για πληρη συγκυβέρνηση και συ μας λές τι είπε ο Αγοραστός.
    Μάλλον μου φαίνεται, ή ότι ρίχνεις τη μπαλα στην εξέδρα ή οτι απλά κάνεις το παπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντώνης όμως δεν υπογράφει. Ο λογος του ειναι και υπογραφή
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231136700
    ΥΓ Αντώνη αστα, θα υπογράψεις και θα πείς και ένα τργούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαράς ...
    "Δεν είναι ο Γιώργος που αγαπούσες μια φορά..."
    Άλλο Σαμαράς και άλλο ο φευγάτος ο ΓΑΠ, ο πρωθυπουργός ανέκδοτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.