Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 23-11-1940 - 23-11-1941 - 1943 Διαλέξτε και αποφασίσετε για ποια ΕΛΛΑΔΑ θέλετε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ιστορία η την Ελλάδα του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ;

23-11-1940 Ο ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ23-11-1941 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟΝ ΔΗΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.