Top 20 Pasok Voters Countdown - Οι 20 κορυφαίοι

Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός".





Σχόλια

  1. Ποιοι είστε εσείς που κρίνετε τι ψηφίζουν έλληνες πολίτες ?
    Ποιοι ειστε εσείς που κρίνετε έλληνες πολίτες για τις πολιτικές τους επιλογές ?
    Ποιοι είστε εσείς που απαξιώνετε έλληνες πολίτες για τις πολιτικές του επιλογές ?
    Ποιοι είστε εσείς που προεξοφλάτε τι θα ψηφίσουν έλληνες πολίτες στις επόμενες εκλογές ?
    Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κατατάσετε ελληνες πολίτες ?
    Τι λεει για αυτή τη συμπεριφορά "ανωνύμων" η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ ρε τρόμπα ποιος είσαι που βγαίνεις ΑΝΩΝΥΜΑ και μιλάς?
    Οι Έλληνες αυτοί βγήκαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ μπροστά στις κάμερες και εκτέθηκαν, οπότε τα σάπια πούλα τα αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανικό βλέπω ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 8.31 δεν θα κατεβώ στο επιπεδό σου σεβόμενος τους περιορισμούς που θετει ο διαχειριστής του μπλογκ (παρότι δεν τους τηρεί).

    Θα ήθελα να σου πω όμως οτι όταν ελληνες πολίτες βγαίνουν αυτοβούλως και κάνει τις όποιες δηλώσεις σε μια στιγμή προσωπικης τους χαράς (δικαιωμά τους) δεν σήμαίνει οτι μπορεί κάποιοι να τους κρίνουν απαξιωτικα και ούτε να τους κατατάσουν ή να τους ταξινομούν .

    Οσον αφορά το οτι βγαίνω ανώνυμα, κάνω ότι κάνουν τόσοι αλλοι σχολιαστές στο μπλογκ συμπεριλαμβανομένου και σενα. Αν θες δωσμου στοιχεία ταυτότητας για να σου δώσω και τα δικά μου.

    Τέλος, θα παρακαλέσω τον διαχειριστή του μπλόγκ (Αρίστος) να προστατεύει τους σχολιαστές των αναρτήσεων από επιθέσεις υβριστικού περιεχομένου, ως δείγμα σεβασμού στην αντίθετη γνώμη και στη οποια δεοντολογία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί "τα πήρε" ο ανώνυμος 8.10;;; Πουθενά δεν διάβασα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Και βεβαίως ο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει δικαίωμα να εκφράζει κρίσεις και για τους Ελληνες πολίτες και για τις πολιτικές τους επιλογές, και για τα κριτήρια με την οποία δίνουν την ψήφο τους. Δεν είναι δυνατόν από τη μιά να ψηφίζεις, να κάνεις τις επιλογές σου για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα, να διαφημίζεις τις επιλογές σου μπροστά στις κάμερες και από την άλλη τα λεγόμενα και οι επιλογές σου να είναι υπεράνω κριτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.