O κ. Παπανδρέου γίνεται το μοιραίο πρόσωπο για την χώρα

Δείτε σε τρία λεπτά όλη την αλήθεια για τον πρίγκηπα των ιθαγενών..
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου σήμερα σε τρία λεπτά τα είπε όλα.
Ένα βίντεο που αξίζει να το δείτε όλοι.



Σχόλια

  1. κότες Σκάϊ δεν βλέπω. Μου θυμίζουν την Τόκυο Ρόουζ στον Ειρηνικό το 1944.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τις ελάχιστες παρουσίες που αξίζει τον κόπο να την ακούς,
    σε δύσκολους καιρούς λίγοι μένουν όρθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη μπουρδολόγος της Ελληνικής ειδησεογραφίας.
    Ένας ο Χαρδαβέλλας που παράτησε τους εξωγήινους και μας έπνίξε στο πετρέλαιο και μία αυτή που με Χαρδαβέλλεια σοβαροφάνεια παρασύρει τους αφελείς με επιχειρήματα πονηρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚΕ!!!!!!!!!!!!archaeopteryx.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..η Ακριβοπούλου ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους της διαφθοράς και ενοχλεί διότι μιλάει κατανοητά Ελληνικά και χρησιμοποιεί ακόμη "δυνατά" την κάθε λέξη που επιλέγει! Λίγα λόγια και πάντα στη καρδιά του θέματος! Η μόνη μου απορία είναι γιατί παραμένει ακόμη στον ΣΚΑΙ και σε αφεντικά που προσκυνημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.