Oργισμένη αντίδραση Χρήστου Ζώη για δημοσιεύματα με δήθεν δηλώσεις του

Με αφορμή άρθρο του onalert.gr σχετικά με τις ερωτήσεις που φέρεται να έκανε ο βουλευτής της Ν.Δ Χρήστος Ζώης, προς τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς στην οικονομική επιτροπή της βουλής, ο κ Ζώης έστειλε επιστολή με την οποία διαψεύδει τα όσα αναφέρονται και ζητάει άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.
Αγαπητό «ON ALERT»,


Είμαι υποχρεωμένος να επικοινωνήσω μαζί σου διότι η αναφορά στα όσα εχθές ερώτησα τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. Μαυροδόπουλο ήταν και αποσπασματική και διαστρεβλωτική της αλήθειας. Αυτό είχε ως φυσικό αποτέλεσμα την παραπλάνηση των αναγνωστών σου για τη θέση μου.


Παρακαλώ πολύ να παραθέσετε το σύνολο της τοποθέτησής μου όπως εγκύρως προκύπτει απ’ τα πρακτικά της Βουλής, διευκρινίζοντας ταυτοχρόνως ότι πήρα τη σκυτάλη των ερωτήσεων απ’ τον κ. Παπαδημούλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησε τη λέξη «εισβολή». Λέξη που ουδέποτε χρησιμοποίησα. Η ερώτηση μου, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, σκοπό είχε να αρθούν εντυπώσεις που είχε αυτή η ερώτηση του κ. Παπαδημούλη προκαλέσει, ζητώντας να εξηγηθεί στους βουλευτές ότι οι απόστρατοι υφίστανται μία επιπλέον αφαίμαξη, άδικη και αναιτιολόγητη.

Ελπίζω σε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και ευχαριστώ για την φιλοξενία.


Χρήστος Ζώης

Βουλευτής Ν. Λάρισας

Τομεάρχης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης

& Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Διαβάστε τι ακριβώς ρώτησε ο βουλευτής της Ν.Δ Χρήστος Ζώης, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς στην οικονομική επιτροπή της βουλης:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, σπεύδω να σας ενημερώσω ότι εμείς πήραμε την πρωτοβουλία να σας καλέσουμε και με την σειρά σας να μας διαφωτίσετε διότι είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια σύγχυση, μια ομίχλη που καλύπτει την πραγματικότητα και αυτό που δημιουργείται ως αίσθηση είναι ότι οι στρατιωτικοί μόλις εθίγησαν στα οικονομικά τους, στα συνταξιοδοτικά τους, ξεπέρασαν εαυτούς και έφτασαν να διαμαρτύρονται ακόμη και μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Θέλουμε με απόλυτη σαφήνεια να ενημερώσετε ακόμα και εμάς, που παρ’ ότι Βουλευτές, μπορεί να είμαστε και εμείς σε σύγχυση. Φανταστείτε τι γίνετε έξω από εδώ. Για ποιο πράγμα ακριβώς συζητάμε, όχι μόνο για ποιες κατηγορίες στρατιωτικών αλλά και για ποιο ακριβώς πράγμα συζητάμε. Σε τι αφορά η αντίδρασή σας; Αφορά σε μια οριζόντια περικοπή των συνταξιοδοτικών σας αποδοχών ή αφορά σε κάποια ποινή επιπρόσθετη που επιβάλλεται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία συναδέλφων σας;

Σχόλια

  1. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/10/blog-post_5540.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ζώης καλά τα είπε. Ο εκπρόσωπος των αποστράτων ήταν απαράδεκτος. Αποδείχτηκε στρατηγός με ξύλινα πόδια. Πρόδωσε την τον αγώνα των αποστράτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε απόστρατα νιατα τρεξτε στους βουλευτάδες.
    Παρακαλέστε τους.
    Εκλιπαρίστε τους.
    Φιλήστε κατουρημένε ποδιές.
    Γλύψτε τους.
    Στην ανάγκη στήστε και ....
    Αλλα έτσι είχατε μαθει οταν είσασταν εν υπηρεσία και το ίδιο κανετε και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.