«ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ» το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης! Kράζει την κυβέρνηση- Ακυρώθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον Λοβέρδο

altΣε ένα κείμενο 1.752 λέξεων η νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, αναφέρει επί λέξει πως δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτό την κατάσταση! «Οι πολίτες  αισθάνονται προδομένοι και εμείς  ΔΕΝ μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Είμαστε πρώτα απ’ όλα ενεργά μέλη της  κοινωνίας και ενταχθήκαμε στο ΠΑΣΟΚ για να την κάνουμε καλύτερη και δικαιότερη.

ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε ότι η ιδεολογία μας  και οι πολιτικές μας καταβολές  είναι ανίκανες να αντιμετωπίσουν μια μείζονα κρίση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της. Αναφέρει πως αποδείχθηκαν ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα πράγματα και εξομολογούνται πως  η πολιτική τους για  το μνημόνιο και τη μη αναδιάρθρωση του χρέους διαψεύστηκε.
«Η χώρα αδυνατεί να βγει στις αγορές το 2011-2012, όπως είχαμε πει την άνοιξη του 2010 και η ύφεση επιδεινώνεται. Το κράτος είναι ανίκανο να προσφέρει, πολλές φορές και τα ελάχιστα, των δημοσίων αγαθών, που οφείλει», εξηγεί και ερωτά: «Αλήθεια, πως απαντάμε στα μέλη και στους  φίλους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε κάθε πολίτη για : Την αλλαγή της προεκλογικής μας ατζέντας; Την κακή λειτουργία του κράτους; Την  απουσία διαλόγου για την έξοδο από την κρίση».
Σαν κεραυνός εν αιθρία, συνεχίζουν, λέγοντας ότι «ο κίνδυνος της χρεοκοπίας και ότι αυτό σημαίνει, είναι υπαρκτός και όχι ιδεολογική τρομοκρατία».
Και τονίζουν πως: «Η ικανότητα παρέμβασης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η προοπτική ύπαρξής του, ελαττώνεται επικίνδυνα. Αν δεν παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, σε κομματικό και κυβερνητικό επίπεδο, τα περιθώρια θα μηδενιστούν. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΔΕΝ  ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ».
Θέλουν συνέδριο
Επισημαίνουν πως χρειάζεται η κρίσιμη παρέμβαση του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ σε όλα αυτά, αλλιώς θα αποτύχουν. «Η προσυνεδριακή πορεία και το συνέδριο, το 2012, είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Χρειάζεται λοιπόν ένα συνέδριο, που θα το προσδιορίσουν τα ενεργά μέλη του ΠΑΣΟΚ και όχι περαστικοί του δήθεν «ανοιχτού», αλλά στην ουσία διάτρητου κόμματος. Με πολιτικό διάλογο και δεσμευτικές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα(τοπικό, περιφερειακό, κεντρικό).
Με ψηφοφορίες και δημοψηφίσματα, μεταξύ των ενεργών μελών και φίλων, όπου χρειαστεί, κυρίως για τα μείζονα ζητήματα, όπως είναι οι πολιτικές εξόδου από την κρίση. Με εκλογή οργάνων, χωρίς περιττούς προσδιορισμούς  και ποσοστώσεις. Ισότιμη συμμετοχή όλων, στη βάση της ενεργού παρουσίας και της ανιδιοτελούς πίστης στις αρχές μας».
Ακυρώθηκε η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Α. Λοβέρδο Ακυρώθηκε ή την ακύρωσαν την εκδήλωση με ομιλητή τον Λοβέρδο;
Ακυρώνεται τελικά η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που είχε προγραμματίσει το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για την ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο GRAND HOTEL. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Τυχαία η ακύρωση; Δε νομίζω!

thousandnews.gr

Σχόλια