Kόλαση το Σύνταγμα...

Σχόλια

  1. Όλοι παρακολουθήσαμε τα σημερινά γεγονότα στο Σύνταγμα. Άν κάποιος ήταν εκεί το μεσημέρι κατά τις 1:30 θα έβλεπε ότι ένα μπλοκ αναρχικών ήλθε συντεταγμένο από την οδό Σταδίου και σταμάτησε για λίγη ώρα στην διασταύρωση με την οδό Γεωργίου. Είχαν και πανώ με το σήμα τους, άρα αναγνωρίσιμοι από όλους, και φαντάζομαι και από την Αστυνομία. Πως δεν τους πήρε είδηση μέχρις εκεί; Και αν τους άφησαν γιατί δεν μπορούσαν να σταματήσουν διαδηλωτές τότε το βράδυ που η αποστολή εξετελέσθη ποιό ήταν το πρόβλημα της αστυνομίας και έδιωχνε με το έτσι θέλω μερικές δεκάδες διαδηλωτών που παρέμεναν στην Αμαλίας το βράδυ,μεταξύ 7 με 8 ; Αυτοί τους φόβισαν ; Κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα που ξεσπάει στους άσχετους και αφήνει τους μπαχαλάκηδες να διαλύουν την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.